Δεύτερη ευκαιρία για τα νέα μέλη της Betshop

Η εταιρία στοιχήματος Betshop καλωσορίζει πλέον τα νέα μέλη της με δύο προσφορές, καθώς ανακοίνωσε μία ακόμη για όσους προχωρούν στην πρώτη κατάθεση στον λογαριασμό τους και τοποθετούν το πρώτο τους στοίχημα. Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χρημάτων, η οποία μπορεί να επιστρέψει σε όσους πρόβλεψαν λάθος στο πρώτο τους στοίχημα έως και το ποσό των 100 ευρώ.

 

Αναλυτικότερα, μέχρι σήμερα, τα νέα μέλη της Betshop μπορούσαν να επωφεληθούν μίας προσφοράς, με το που άνοιγαν ένα νέο λογαριασμό στην ιστοσελίδα. Επρόκειτο για ένα bonus 100%, το οποίο μπορούσε να αγγίξει τα 100 ευρώ. Η συγκεκριμένη προσφορά, βέβαια, συνεχίζει να ισχύει, αλλά πλέον υπάρχει και μια δεύτερη, η οποία αφορά όσους προχώρησαν στην πρώτη τους κατάθεση και τοποθέτησαν το πρώτο τους στοίχημα.

 

Οι παίχτες αυτοί, στην περίπτωση που προβλέψουν λάθος σε αυτό το πρώτο στοίχημα, αποκτούν πλέον μια δεύτερη ευκαιρία, διεκδικώντας πίσω τα χρήματα που έχασαν. Η Betshop, άλλωστε, υπόσχεται επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων έως και το ποσό των 100 ευρώ.

 

Προκειμένου να διεκδικήσουν την επιστροφή αυτή, οι παίχτες θα πρέπει να έχουν μόλις ανοίξει νέο λογαριασμό και να έχουν προχωρήσει στην πρώτη τους κατάθεση. Έπειτα, θα πρέπει να έχουν τοποθετήσει το πρώτο τους στοίχημα, σε σημείο με απόδοση από 1.50 έως και 2.20. Το στοίχημα αυτό, τέλος, θα πρέπει να χαθεί, προκειμένου να δικαιούνται την επιστροφή. Και, προκειμένου να επιστρέψουν στον λογαριασμό τους τα χρήματα που έχασαν, θα πρέπει να στείλουν ένα e-mail στο cex@betshop.gr, με τίτλο "ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ" και αναγράφοντας το username τους. Τα χρήματα που έχασαν θα τους επιστραφούν εντός των επόμενων 24 ωρών, έως και το ποσό των 100 ευρώ.

 

Τα στοιχήματα που δικαιούνται επιστροφή, τέλος, είναι τα μονά και τα παρολί που έχουν τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε άθλημα και οποιαδήποτε διοργάνωση ή στοιχηματική αγορά, πριν την έναρξη ενός αγώνα. Τα live στοιχήματα και τα συστήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά της Betshop.

 

Τέλος, τα χρήματα της επιστροφής θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων με τη μορφή bonus και δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη. Προκειμένου να είναι σε θέση να τα μεταφέρουν, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν την αξία τους επί μία φορά, σε στοιχήματα της Betshop.

Μια καλή προσφορά της Betshop η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία