Επιστρέφει τα χαμένα χρήματα στο Γαλατασαράι-Παναθηναϊκός ο Stoiximan

Ένας από τους αγώνες μπάσκετ που ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα της Euroleague είναι η αναμέτρηση που έχει ελληνικό ενδιαφέρον, ανάμεσα σε Γαλατασαράι και Παναθηναϊκό. Ειδικά τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Stoiximan θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε ένα πλήθος στοιχηματικών αγορών στον αγώνα και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Αν, μάλιστα, αποφασίσουν να στοιχηματίσουν στην αγορά του κορυφαίου σκόρερ θα καταφέρουν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, χάρη στη σημερινή προσφορά του Stoiximan.

 

Πρόκειται για μια επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν όσοι στοιχηματίσουν στην συγκεκριμένη αγορά. Ο Stoiximan υπόσχεται επιστροφή έως και 25 ευρώ, αρκεί να επαληθευθεί το σενάριο που ανακοίνωσε: να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ ένας εκ των Βλάντιμιρ Μίκοφ ή Κρις Σίνγκλετον. Σε αυτή και μόνο την περίπτωση, ο Stoiximan υπόσχεται να επιστρέψει τα χρήματα που θα χάσουν όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά.

 

Για να δικαιούνται την επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 19:00) και να επιλέξουν την αγορά του κορυφαίου σκόρερ. Επιπλέον, το στοίχημα που θα τοποθετήσουν θα πρέπει να είναι μονό. Κάθε παίχτης, τέλος, θα μπορεί να συμμετάσχει στην προσφορά μόνο με το πρώτο στοίχημα που θα τοποθετήσει.

 

Όσοι, μάλιστα, συμμετάσχουν στην προσφορά και εξασφαλίσουν την επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, θα δουν μετρητά να επιστρέφουν στον λογαριασμό τους, γεγονός που σημαίνει πως δε θα απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη. Ωστόσο, αν κάποιος παίχτης έχει bonus που εκκρεμεί στον λογαριασμό τους, τα χρήματα της επιστροφής θα προστεθούν στο εν λόγω bonus.

 

Ο Stoiximan είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων της Ελλάδας και εκτός από live στοίχημα προσφέρει και live streaming έτσι ώστε τα μέλη του να μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα που έχουν στοιχηματίσει.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία