Παρολί μειωμένου ρίσκου για το Ισημερινός-Ιαπωνία στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Το πρόγραμμα προσφορών της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet για τους αγώνες του Copa America ανανεώνεται σε καθημερινή βάση και σήμερα οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν μια νέα ευκαιρία, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Η νέα αυτή προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει επιλεγμένα παρολί στοιχήματα, υπό την προϋπόθεση ότι θα καλυφθούν κάποιες προϋποθέσεις στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Ισημερινό και Ιαπωνία.

Τη νέα προσφορά θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν παρολί που συμπεριλαμβάνουν τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Ισημερινό και Ιαπωνία και, στην περίπτωση που χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με αγώνες του Copa America, που να περιέχει τον αγώνα ανάμεσα σε Ισημερινό και Ιαπωνία. Το παρολί μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και να συνοδεύεται από οποιαδήποτε απόδοση, αρκεί να αφορά σε στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 κάθε αγώνα.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί θα πρέπει επίσης να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας ένα e-mail που να αναγράφει το ID του δελτίου τους.

Τέλος, για να αποζημιώσει τα χαμένα παρολί, η Goalbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο για τον πρώτο σκόρερ του Ισημερινός-Ιαπωνία: να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα ή ο Ένερ Βαλένσια ή ο Κόζι Μιγιόσι. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα ενεργοποιηθεί η προσφορά.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Τα παρολί που θα πληρούν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και χάσουν θα δικαιούνται μια αποζημίωση, ίση με το 100% του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ, το οποίο θα είναι διαθέσιμο και για ανάληψη, υπό την προϋπόθεση ότι θα καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της προσφοράς.

Να θυμίσουμε πως η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και πως για σήμερα έχει επιλέξει τον αγώνα του Copa America Χιλή-Ουρουγουάη για την καθημερινή προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία