Διπλή προσφορά για το Champions League από την Sportingbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet ανακοίνωσε και σήμερα μια διπλή προσφορά που αφορά σε όσους στοιχηματίσουν σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου. Σήμερα, άλλωστε, επιστρέφουν οι αγώνες του προκριματικού γύρου του Champions League, με δύο επαναληπτικούς να ξεχωρίζουν: αυτόν ανάμεσα σε Ρόμα και Πόρτο και αυτόν ανάμεσα σε Μονακό και Βιγιαρεάλ.

 

Τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στους δύο παραπάνω αγώνες μέσω της Sportingbet μπορούν να αποκτήσουν ενισχυμένη αξία, χάρη στη διπλή προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Το πρώτο σκέλος της προσφοράς υπόσχεται αύξηση των κερδών και το δεύτερο μείωση του ρίσκου.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στο Ρόμα-Πόρτο θα προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος. Για να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους (μονά ή παρολί) σε οποιαδήποτε από τις αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στο Μονακό-Βιγιαρεάλ μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή έως και 100 ευρώ των χαμένων τους χρημάτων. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να στοιχηματίσουν και πάλι πριν την έναρξη του αγώνα, σε μία από τις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ. Τέλος, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο της Sportingbet που θέλει να εμφανίζεται τουλάχιστον μία κόκκινη κάρτα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες από τις δύο προσφορές θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα έχουν τη μορφή bonus. Αυτό σημαίνει πως θα απελευθερωθούν για ανάληψη, μόνον αφότου τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει στα μέλη της και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία