Μειώνει το ρίσκο στα παρολί ποδοσφαίρου η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και προτιμούν τα παρολί από τα μονά στοιχήματα. Οι παίχτες αυτοί μπορούν να εκμεταλλευτούν μια προσφορά που επικεντρώνεται στον αποψινό αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Χόφενχαϊμ και Λεβερκούζεν και να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο.

Βέβαια, η προσφορά συνοδεύεται και από κάποιες προϋποθέσεις που πρέπει να καλυφθούν. Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν και καλύψουν τις προϋποθέσεις θα μπορούν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, αν προβλέψουν λάθος.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Goalbet;

Οι βασικές προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς είναι δύο. Η πρώτη απαιτεί από τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, προκειμένου να συμμετάσχουν, ενώ η δεύτερη απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που ανακοινώνει η Goalbet για το πρώτο γκολ του αγώνα στο Χόφενχαϊμ-Λεβερκούζεν.

Αρχικά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα: παρολί που να περιλαμβάνουν τον αγώνα ανάμεσα σε Χόφενχαϊμ και Λεβερκούζεν. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2, ενώ η αξία τους και η συνολική απόδοση δεν έχει σημασία. Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, τέλος, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά, τέλος, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που ανακοίνωσε για το Χόφενχαϊμ-Λεβερκούζεν: να σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης είτε ο Αντρέι Κράμαριτς είτε ο Κέβιν Βόλαντ. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η Goalbet θα αποζημιώσει τα χαμένα στοιχήματα.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Η αποζημίωση που θα εξασφαλίσουν όσοι εκμεταλλευτούν στο έπακρο την προσφορά της Goalbet θα έχει τη μορφή πριμ και θα ισούται με το 100% της αξίας του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, μόλις καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία