Επιστρέφει τα χαμένα των live στοιχημάτων η Betbright

Η Betbright ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στα αμερικανικά πρωταθλήματα και συγκεκριμένα στο NBA στο μπάσκετ, το NFL στο αμερικανικό ποδόσφαιρο και στο μπέιζμπολ. Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται επιστροφή ποσοστού των χρημάτων που θα χάνουν κατά τη διάρκεια μιας ημέρας όσα μέλη της στοιχηματίζουν στα παραπάνω αθλήματα, μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει έως και στις 31 Ιανουαρίου. Έως τότε, κάθε παίχτης που θα τοποθετεί live στοιχήματα στους αγώνες της ημέρας, θα έχει δικαίωμα επιστροφής των χαμένων του χρημάτων, σε ποσοστό 10%. Το ποσό της επιστροφής, μάλιστα, θα μπορεί να φτάσει έως και τα 100 ευρώ.

 

Αν, κάποιος παίχτης, για παράδειγμα, στοιχηματίσει 80 ευρώ στους αγώνες NBA της ίδιας ημέρας και χάσει τα 50, θα λάβει επιστροφή 5 ευρώ. Η επιστροφή αυτή, όμως, θα πραγματοποιείται μόνον αν ο παίχτης έχει τοποθετήσει στοιχήματα συνολικής αξίας 10 ευρώ στους αγώνες της ίδιας ημέρας.

 

Τα χρήματα της επιστροφής θα μεταφέρονται, τέλος, στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη ημέρα. Θα έχουν, μάλιστα, τη μορφή μετρητών και όχι bonus. Αυτό σημαίνει πως οι παίχτες δεν έχουν μόνο τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν ξανά αυτά τα χρήματα στους αγώνες της επιλογής τους, αλλά και να προχωρήσουν σε άμεση ανάληψή τους, καθώς δεν απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.

 

H Betbright δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος μιας και δεν διαθέτει την απαράιτητη άδεια λειτουργίας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία