Δύο προσφορές στο Μπάγερν-Ολυμπιακός από την Sportingbet

O Ολυμπιακός βρίσκεται στο Μόναχο, όπου θα αντιμετωπίσει απόψε στις 21:45 τη Μπάγερν, στον επαναληπτικό αγώνα των ομίλων του Champions League. Ο συγκεκριμένος αγώνας αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες βλέμματα πάνω του, με πολλά από αυτά να ανήκουν στους παίχτες του στοιχήματος. Η αποψινή αναμέτρηση, άλλωστε, όσο προβλέψιμο κι αν μοιάζει το αποτέλεσμά της, προσφέρεται για στοιχηματισμό και κρύβει αρκετές ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών. Παράλληλα, μάλιστα, συνοδεύεται και από δύο προσφορές στην εταιρία στοιχημάτων Sportingbet.

 

Η πρώτη προσφορά που ανακοίνωσε η Sportingbet για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ολυμπιακό υπόσχεται ένα μπόνους 5%. Το bonus αυτό θα προσθέσουν στα κέρδη τους όσοι παίχτες τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα που κλείνουν πριν την έναρξή του. Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να τοποθετήσει και παρολί. Εφόσον συμπεριλάβει μια αγορά του Μπάγερν-Ολυμπιακός και τα υπόλοιπα σημεία αφορούν σε αγώνες που διευθετούνται σήμερα, θα αυξήσει τα συνολικά κέρδη του δελτίου του κατά 5%.

 

Η δεύτερη προσφορά της Sportingbet είναι μια επιστροφή χαμένων χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Την επιστροφή θα δικαιούνται όσοι παίχτες τοποθετήσουν στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα, στις αγορές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου ή του λεπτού πρώτου γκολ και χάσουν. Ωστόσο, για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο της Sportingbet που θέλει τον Ιντέγιε του Ολυμπιακού να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες από τις δύο προσφορές, τέλος, θα πιστωθούν την επόμενη ημέρα στους λογαριασμούς τους και θα έχουν τη μορφή μπόνους. Αυτό σημαίνει ότι δε θα είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή τους, πριν ολοκληρώσουν το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και πάντα με τις προσφορές της στηρίζει  τα μέλη της είτε μειώνοντας το ρίσκο στοιχηματισμού με την προσφορά της επιστροφής χρημάτων είτε επιβραβεύοντας τα με το μπόνους στα κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία