Πέντε προσφορές για το Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα

Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου, η Primera Division φέρνει αντιμέτωπες τις δύο κορυφαίες ομάδες της, σε ένα ντέρμπι που δε θα απασχολήσει μόνο τους φιλάθλους, αλλά και παίχτες του online στοιχήματος από όλον τον κόσμο. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, οι παίχτες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν πολλά περισσότερα από την ποικιλία στοιχηματικών αγορών που έχει ανακοινωθεί στις εταιρίες στοιχημάτων του χώρου. Μιλάμε, φυσικά, για τις σχετικές προσφορές, οι οποίες ποτέ δεν απουσιάζουν από τέτοια ντέρμπι κορυφής.

 

Τα μέλη τεσσάρων ιστοσελίδων του online στοιχήματος, λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία να μειώσουν το ρίσκο ή να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Και η πρώτη προσφορά ανήκει στην ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet, η οποία ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει τα χρήματα που θα χάσουν όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στις αγορές του ακριβούς σκορ, του σκόρερ, του scorecast και των ειδικών στοιχημάτων. Οι συγκεκριμένοι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν έως και 100 ευρώ, αρκεί ο Ρονάλντο να πετύχει το πρώτο γκολ στον αγώνα.

 

Τα μέλη της Sportingbet, μάλιστα, έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη, αν προβλέψουν σωστά. Σύμφωνα με τη σχετική προσφορά, όσοι συμπεριλάβουν μια τουλάχιστον αγορά του αγώνα στο δελτίο τους και κερδίσουν δικαιούνται ένα μπόνους 5% επί των κερδών τους. Μπορούν, μάλιστα, να αυξήσουν και τα κέρδη ενός παρολί, αρκεί όλοι οι αγώνες του να διευθετούνται την ίδια ημέρα.

 

Τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Championsbet, από την άλλη, μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της μηδενικής γκανιότας και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Χάρη στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι θα παρακρατήσουν 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, οι αποδόσεις είναι ελαφρώς αυξημένες. Το ίδιο συμβαίνει και στην ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan, ο οποίος επίσης δε θα παρακρατήσει γκανιότα στο 1Χ2.

 

Τα μέλη της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Mybet, τέλος, θα δουν επίσης ελαφρώς αυξημένες αποδόσεις σε κάθε αγορά του αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση, η γκανιότα δεν είναι μηδενική, αλλά μειωμένη, καθώς το Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα αποτελεί έναν από τους αγώνες που συμμετέχουν στην εβδομαδιαία προσφορά της χαμηλότερης γκανιότας της Mybet.



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία