Τριπλή προσφορά σήμερα στην Sportingbet

Η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet καλύπτει σήμερα κάθε αγώνα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που διεξάγονται σήμερα – κυρίως του Europa League και της Euroleague – αλλά δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους αγώνες που παρουσιάζουν ελληνικό ενδιαφέρον. Άλλωστε, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αγωνίζονται σήμερα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και προσφέρουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού.

 

Τρεις από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στους αντίστοιχους αγώνες, όμως, οφείλονται κυρίως στην τριπλή προσφορά της Sportingbet, η οποία υπόσχεται μπόνους και επιστροφή χρημάτων σε όσους επιλέξουν τους παραπάνω αγώνες.

 

Αναλυτικότερα, στον αγώνα του Europa League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Καραμπάγκ, οι παίχτες μπορούν να προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα. Στην προσφορά συμμετέχουν και τα παρολί που διαθέτουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται απόψε.

 

Αντίστοιχα, στον αγώνα που δίνει ο Παναθηναϊκός ενάντια στη Σταντάρ Λιέγης, και πάλι για το Europa League, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ, αρκεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Μπεργκ να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. Στην προσφορά συμμετέχουν οι αγορές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ.

 

Τέλος, στον αγώνα μπάσκετ της Euroleague, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν μία ακόμη επιστροφή χαμένων χρημάτων, αρκεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Σπανούλη να σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους. Σε αυτή την περίπτωση, επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων θα δικαιούνται όσοι στοιχημάτισαν στο χάντικαπ αγώνα, ημιχρόνου και πρώτης περιόδου.

 

Σε όλες τις προσφορές εξαιρούνται τα live στοιχήματα, ενώ τα χρήματα που θα εισπράξουν οι παίχτες θα έχουν τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να απελευθερωθούν.

 

Αυτές είναι οι προσφορές για τα παιχνίδια όπου συμμετέχουν οι ελληνικές ομάδες, να μην ξεχνάμε ότι η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και αποτελεί μεγάλο χορηγό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και της Euroleague.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία