Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο Ισπανία-Τουρκία από την Intertops

Η στοιχηματική εταιρία Intertops παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο EURO 2016 και καλύπτει κάθε αγώνα στοιχηματικά, ανακοινώνοντας παράλληλα σε καθημερινή βάση κάποιες συμφέρουσες προσφορές. Οι περισσότερες από αυτές τις προσφορές αφορούν σε επιστροφή χαμένων χρημάτων και επιτρέπουν στους παίχτες να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Intertops επιλέγει καθημερινά έναν αγώνα του EURO και υπόσχεται επιστροφή χαμένων χρημάτων σε όσους παίχτες συμμετέχουν στην προσφορά, έχοντας καλύψει τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Κάθε τέτοιος παίχτης μπορεί να εξασφαλίσει επιστροφή έως και 100 ευρώ.

 

Ο αγώνας που συμμετέχει στην σημερινή προσφορά επιστροφής χρημάτων της Intertops, λοιπόν, είναι αυτός που διεξάγεται στις 22:00 ανάμεσα σε Ισπανία και Τουρκία. Όσοι παίχτες στοιχηματίσουν σε αυτόν μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν, εφόσον επαληθευθεί το σενάριο που ανακοίνωσε η Intertops. Το σενάριο αυτό θέλει μία από τις δύο ομάδες βρεθεί πίσω στο σκορ και τελικά κερδίσει τον αγώνα.

 

Η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί μόνον στην περίπτωση που επαληθευθεί το παραπάνω σενάριο. Και, για να δικαιούνται οι παίχτες την επιστροφή, θα πρέπει να έχουν τοποθετήσει τουλάχιστον ένα μονό στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα, σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές. Το στοίχημα αυτό, όμως, θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ, προκειμένου να συμμετέχει στην προσφορά.

 

Εφόσον, λοιπόν, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιηθεί, οι παίχτες που τη δικαιούνται θα πρέπει να στείλουν ένα e-mail στο bet@intertops.eu, για να τη διεκδικήσουν. Το e-mail θα πρέπει να έχει θέμα τον ειδικό κωδικό EUROSB και να αναφέρει τις λεπτομέρειες του στοιχήματος που δικαιούται την επιστροφή.

 

Χάρη στη σημερινή προσφορά της Intertops,η οποία είναι από τις παλαιότερες εταιρίες στοιχημάτων του διαδικτύου, οι παίχτες του στοιχήματος θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο στο Ισπανία-Τουρκία.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Intertops και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Intertops ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία