Μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένα παρολί ποδοσφαίρου υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Μία ακόμη προσφορά της Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο επιλεγμένων παρολί που θα τοποθετήσουν σήμερα τα μέλη της στο ποδόσφαιρο. Η σημερινή προσφορά ισχύει για παρολί στοιχήματα, που συνδυάζουν περισσότερες από μία επιλογές και επικεντρώνεται στον αποψινό αγώνα του Recopa Soudamericana ανάμεσα σε Ατλέτικο Παραναένσε και Ρίβερ Πλέιτ. Άλλωστε, και η ίδια η προσφορά εξαρτάται από τις εξελίξεις στον συγκεκριμένο αγώνα.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Goalbet υπόσχεται το εξής: οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα, συμπεριλαμβάνοντας και τον αγώνα ανάμεσα σε Ατλέτικο Παραναένσε και Ρίβερ Πλέιτ, θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα, ανάλογα με το ποιος θα σκοράρει το πρώτο γκολ στον επιλεγμένο αγώνα.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στο pre-game. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιέχει οπωσδήποτε και τον αγώνα ανάμεσα σε Ατλέτικο Παραναένσε και Ρίβερ Πλέιτ και να στοιχηματίσουν αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2. Έπειτα, θα πρέπει να ειδοποιήσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

Τέλος, θα πρέπει να περιμένουν να εξελιχθεί ο επιλεγμένος αγώνας και να διευθετηθεί το στοίχημά τους. Στην περίπτωση που χάσουν και σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα είτε ο Μαρσέλο Κιρίνο είτε ο Λούκας Πράτο, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Η αποζημίωση που θα εξασφαλίσουν όσοι έχουν καλύψει στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα ισούται με το 100% του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, θα έχει τη μορφή πριμ και θα υπόκειται σε περιορισμούς, σύμφωνα με τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Ο αγώνας Λουκέρνη-Ζυρίχη είναι αυτός που επέλεξε για σήμερα η Goalbet να τον προσφέρει στα μέλη της με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία