Μειωμένο ρίσκο στο Κύπελλο Ισπανίας υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η Goalbet ανακοινώνει σε σχεδόν καθημερινή βάση προσφορές που μπορούν να μειώσουν το ρίσκο όσων στοιχηματίζουν σε επιλεγμένους αγώνες της ημέρας και συνδυάζουν τις προβλέψεις τους σε ένα παρολί. Έτσι και σήμερα, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, συμπεριλαμβάνοντας τον αγώνα του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μιράντες, θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο.

Άλλωστε, η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει εκείνα τα παρολί που θα πληρούν τις προϋποθέσεις της προσφοράς, αρκεί να επαληθευθεί το σενάριό της για το πρώτο γκολ του Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μιράντες. Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά και χάσουν υπό προϋποθέσεις θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στο ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μιράντες. Το παρολί αυτό μπορεί να έχει οποιονδήποτε αριθμό σημείων, αλλά θα πρέπει όλα να αφορούν στο pre-game και στην αγορά του 1Χ2 (μόνη εξαίρεση αποτελεί ο αγώνας του ιταλικού Κυπέλλου Μίλαν-Γιουβέντους που προσφέρεται με 0% γκανιότα).

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά, αρκεί να στείλουν ένα μήνυμα στην Goalbet, αναγράφοντας το ID του δελτίου τους.

Η τελευταία προϋπόθεση της προσφοράς, προκειμένου η Goalbet να αποζημιώσει τα χαμένα στοιχήματα, δεν αφορά στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες, αλλά στον αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μιράντες. Συγκεκριμένα, για να προχωρήσει η Goalbet σε αποζημίωση, θα πρέπει να σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ή ο Αλεξάντερ Ισάκ ή ο Μάρτιν Μερκελάνζ.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Εφόσον επαληθευθεί το παραπάνω σενάριο, η Goalbet θα αποζημιώσει όσα παρολί καλύπτουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και χάσουν. Η αποζημίωση θα είναι ίση με το χαμένο ποσό, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ, γεγονός που σημαίνει ότι θα υπόκειται στις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Μην ξεχνάτε πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της Goalbet μιας και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία