Επιστροφή χρημάτων στο ποδόσφαιρο από τη Bwin

Η Bwin συνεχίζει να εδραιώνεται στην ελληνική αγορά (απέκτησε, άλλωστε, πρόσφατα την απαραίτητη άδεια νόμιμης δραστηριοποίησης), όχι μόνο με τη μεγάλη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών που διαθέτει στην ιστοσελίδα της, αλλά και με προσφορές που σκοπεύουν να προσελκύσουν νέα μέλη. Μια τέτοια προσφορά ανακοίνωσαν πρόσφατα οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας στοιχήματος για όσους στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο.

 

Η νέα προσφορά υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν όσοι στοιχηματίσουν σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου που έχει λήξει με 0-0. Στην προσφορά μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της Bwin, νέα και υπάρχοντα, αρκεί να επιλέξουν συγκεκριμένες αγορές και να χάσουν εξαιτίας της λευκής ισοπαλίας ενός αγώνα.

 

Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την προσφορά, λοιπόν, τα μέλη της Bwin θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα σε μια από τις στοιχηματικές αγορές που συμμετέχουν στην αγορά: στο ημίχρονο/τελικό, στο ακριβές σκορ ή στο scorecast. Επιπλέον, το στοίχημα θα πρέπει να έχει τοποθετηθεί την ημέρα που διεξάγεται ο αγώνας, πριν την έναρξή του.

 

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα και τελικά χάσει τα χρήματά του, επειδή ο αγώνας θα έχει λήξει με σκορ 0-0, θα δικαιούται επιστροφή τους. Η επιστροφή θα αφορά στο σύνολο των χρημάτων που έχασε και θα πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών. Τα χρήματα που θα προκύψουν από την προσφορά, όμως, θα έχουν τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως θα πρέπει να τζιράρει την αξία του επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.70 και άνω, προκειμένου να τα απελευθερώσει.

 

Από τη νέα προσφορά της Bwin, τέλος, εξαιρούνται τα στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί με χρήματα bonus, όσα έχουν κλείσει μέσω cash out και όσα αφορούν σε αγώνες που τελικά ακυρώθηκαν για οποιοδήποτε λόγο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bwin και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία