Δύο προσφορές στο ποδόσφαιρο από την Sportingbet

Σε καθημερινή σχεδόν βάση, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν μία ή δύο ειδικές προσφορές που μπορούν να τους βοηθήσουν να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων τους. Οι προσφορές αυτές υπόσχονται κατά κανόνα είτε αύξηση των κερδών που θα εξασφαλίσουν με τις σωστές προβλέψεις τους είτε μείωση του ρίσκου, μέσω επιστροφής των χαμένων τους χρημάτων.

 

Αυτές οι δύο προσφορές αφορούν σήμερα σε δύο αντίστοιχους ποδοσφαιρικούς αγώνες, σε δύο από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αναλυτικότερα, σήμερα η Sportingbet υπόσχεται αύξηση των κερδών στον αγώνα της Λεβάντε με την Σπόρτινγκ Χιχόν και μείωση του ρίσκου στον αγώνα της Μπολόνια με τη Βερόνα.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον πρώτο αγώνα μπορούν να προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη που θα εξασφαλίσουν από οποιοδήποτε νικητήριο στοίχημα τοποθετήσουν σε μία ή περισσότερες από τις αγορές. Στην προσφορά συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την σέντρα του αγώνα, ενώ κάθε παίχτης μπορεί να τοποθετήσει και παρολί, αρκεί να συμπεριλάβει μόνον αγώνες που κλείνουν σήμερα.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Μπολόνια με τη Βερόνα, μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως τους κοστίσουν οι λανθασμένες προβλέψεις τους. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων τους, αν επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να καταλογίζεται τουλάχιστον μία κόκκινη κάρτα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Στην προσφορά συμμετέχουν όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη της αναμέτρησης, στις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες από τις δύο προσφορές, τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα, έως τις 20:00. Ωστόσο, θα έχουν τη μορφή μπόνους και δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη. Απαιτείται πρώτα το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και λειτουργεί νόμιμα σε άλλες 200 χώρες με αριθμό πελετών να ξεπερνάει τα 2,5 εκατομμύρια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία