Επιστροφή χαμένων χρημάτων από την Meridianbet

Η εταιρία στοιχήματος Meridianbet συνεχίζει την προσφορά της, κατά την οποία υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν όσα μέλη της στοιχηματίσουν σε επιλεγμένα σημεία των σημαντικότερων αγώνων της εβδομάδας. Αυτή την εβδομάδα, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας επέλεξαν δύο ποδοσφαιρικούς αγώνες – έναν της Bundesliga και έναν της Primera Division – και επιτρέπουν στα μέλη της να στοιχηματίσουν σε αυτούς χωρίς ρίσκο.

 

Οι δύο αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά της Meridianbet είναι οι εξής: αυτός ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος διεξάγεται στις 5 Μαρτίου, και αυτός ανάμεσα σε Βαλένθια και Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος διεξάγεται στις 6 Μαρτίου. Σε καθέναν από αυτούς τους αγώνες, η Meridianbet έχει επιλέξει ένα συγκεκριμένο σημείο. Και, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στο εν λόγω σημείο και χάσουν, θα έχουν δικαίωμα επιστροφής των χαμένων τους χρημάτων.

 

Στον πρώτο αγώνα, λοιπόν, ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν, το σημείο που συμμετέχει στην προσφορά είναι αυτό που προβλέπει πως θα σημειωθούν περισσότερα από 4 γκολ συνολικά, κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Αν κάποιος παίχτης στοιχηματίσει στο εν λόγω σημείο και χάσει, θα δικαιούται επιστροφή των χαμένων χρημάτων του, υπό μία βασική προϋπόθεση: να λήξει ο αγώνας χωρίς γκολ, στο 0-0.

 

Αντίστοιχα, στον δεύτερο αγώνα, ανάμεσα σε Βαλένθια και Ατλέτικο, επιστροφή χρημάτων θα δικαιούνται όσοι τοποθετήσουν το στοίχημά τους στο σημείο GG&3+ και χάσουν. Το συγκεκριμένο σημείο προβλέπει ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και πως το σύνολο των γκολ θα ξεπερνά τα 3. Και σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει ο αγώνας να λήξει με 0-0, προκειμένου η Meridianbet να προχωρήσει στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων.

 

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν την προσφορά της Meridianbet θα έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο σε δύο από τους πλέον ενδιαφέροντες αγώνες του ερχόμενου Σαββατοκύριακου.

Η Meridianbet εδρέυει στην Μάλτα, ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος από τον Δεκέμβριο του 2012 και εκτός από στοίχημα προσφέρει και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία