Αντίστροφη μέτρηση για το EURO 2016 από την Sportingbet

Σχεδόν 21 ημέρες απομένουν έως ότου ξεκινήσει η κορυφαία διοργάνωση σε επίπεδο εθνικών ομάδων της Ευρώπης: το EURO 2016, το οποίο υπόσχεται θέαμα, συγκινήσεις και, φυσικά, κέρδη, σε όσους στοιχηματίσουν στους αγώνες του και πραγματοποιήσουν σωστές προβλέψεις.

 

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, πολλοί λάτρεις του ποδοσφαίρου και παίχτες του στοιχήματος έχουν ήδη ξεκινήσει να μετρούν αντίστροφα. Και το ίδιο ακριβώς κάνει και η στοιχηματική εταιρία Sportingbet στην ιστοσελίδα της, μετρώντας αντίστροφα τις ημέρες, τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα.

 

Στην κεντρική σελίδα της Sportingbet, λοιπόν, οι επισκέπτες θα δουν την αντίστροφη μέτρηση μέχρι την έναρξη του EURO 2016. Αλλά η αντίστροφη μέτρηση είναι μόνον η αρχή, καθώς ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο, οι παίχτες του στοιχήματος θα είναι σε θέση να προχωρήσουν στις προβλέψεις τους για τους πρώτους αγώνες της διοργάνωσης, οι οποίοι ξεκινούν στις 10 Ιουνίου.

 

Η Sportingbet, λοιπόν, έχει ήδη ανακοινώσει αποδόσεις και στοιχηματικές αγορές για τους πρώτους αγώνες της διοργάνωσης (ανάμεσά τους αυτοί ανάμεσα σε Αγγλία-Ρωσία, Τουρκία-Κροατία, Πορτογαλία-Αυστρία και άλλοι). Οι αποδόσεις αυτές, μάλιστα, δεδομένης της στιγμής που έχουν ανακοινωθεί, είναι αρκετά υψηλές στους περισσότερους αγώνες.

 

Όσον αφορά στον τομέα των στοιχηματικών αγορών, βέβαια, αυτός είναι ακόμη περιορισμένος. Εξάλλου, είναι ακόμη νωρίς και σε κάθε αγώνα έχουν ανακοινωθεί μόλις 2-3 στοιχηματικές αγορές, όπως το 1Χ2 και το over/under. Όσο πλησιάζουμε προς τις ημερομηνίες των αγώνων, βέβαια, οι επιλογές θα αυξηθούν σημαντικά.

 

Όσοι ανυπομονούν για την έναρξη του EURO 2016, μπορούν να μετρήσουν αντίστροφα με την Sportingbet και να τοποθετήσουν από τώρα τις πρώτες προβλέψεις τους στους αγώνες που θα εγκαινιάσουν επίσημα τη διοργάνωση.

 

Και οι Έλληνες μπορούν να να επωφεληθούν τις προσφορές της Sportingbet μιας και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία