Στόουκ-Σουόνσι: Ενισχυμένη απόδοση από την Ladbrokes

Η Ladbrokes παρακολουθεί στενά το αγγλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, την εξαιρετικά δημοφιλή Premier League, και προσφέρει στα μέλη της δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού σε μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου στον κόσμο. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, ο σημερινός αγώνας ανάμεσα σε Στόουκ και Σουόνσι ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της ιστοσελίδας στοιχημάτων, όχι μόνο επειδή αναμένεται θεαματικός και αμφίρροπος, αλλά και επειδή συνοδεύεται από μια προσφορά.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά δεν είναι άλλη από την ενίσχυση μιας επιλεγμένης απόδοσης. Την απόδοση αυτή θα τη βρουν όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Στόουκ με τη Σουόνσι και επιλέξουν την αγορά του νικητή και gg/ng. Αναλυτικότερα, πρόκειται για την απόδοση που συνοδεύει το σημείο που προβλέπει πως θα νικήσει η Στόουκ και θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η απόδοση αυτή αρχικά δεν ξεπερνούσε το 3.75, αλλά πλέον αγγίζει το 4.33, χάρη στην προσφορά της Ladbrokes.

 

Για να μπορούν να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη απόδοση, όμως, τα μέλη της Ladbrokes θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην επιλεγμένη αγορά – εξάλλου, τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά της ιστοσελίδας. Και, εφόσον η πρόβλεψή τους επαληθευθεί και κερδίσουν, θα είναι σε θέση να αυξήσουν ακόμη περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους. Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι μπόνους, όπως συμβαίνει σε άλλες προσφορές που κάνουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες. Αυτή η λεπτομέρεια σημαίνει πως τα κέρδη θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία