"Πυρετός Ντέρμπι" στο Φενέρμπαχτσε-Μπεσίκτας από τη Mybet

H εταιρία στοιχημάτων Μybet επαναφέρει τη δημοφιλή προσφορά της, με τον τίτλο "Πυρετός Ντέρμπι", και προσφέρει στα μέλη της να διεκδικήσουν ένα ή περισσότερα μπόνους των 10 ευρώ, στοιχηματίζοντας στον αγώνα της τουρκικής Super Lig, ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας, στις 22 Μαρτίου.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται στα μέλη της Mybet ένα ή περισσότερα bonus των 10 ευρώ και μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικερδής για όσους συμμετάσχουν σε αυτή, αν η τύχη σταθεί στο πλευρό τους. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος θα προσφέρει στα μέλη της ένα bonus 10 ευρώ, κάθε φορά που εμφανίζεται μια κόκκινη κάρτα (ή δύο κίτρινες) κατά τη διάρκεια του αγώνα και κάθε φορά που ένας ποδοσφαιριστής πετυχαίνει δύο γκολ.

 

Αυτό σημαίνει ότι κάθε παίχτης ενδεχομένως να λάβει ένα ή περισσότερα bonus των 10 ευρώ. Από την άλλη, βέβαια, αν τίποτα από τα παραπάνω δε συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενδεχομένως να μη λάβουν κανένα bonus. Βέβαια, σε μια τέτοια περίπτωση το μόνο που τους απομένει είναι να κερδίσει το στοίχημα που έχουν τοποθετήσει.

 

Για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά "Πυρετός Ντέρμπι", άλλωστε, τα μέλη της Mybet θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Φενέρμπαχτσε-Μπεσίκτας. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα τουλάχιστον στοίχημα, αξίας 10 ευρώ και άνω, στην αγορά του ημίχρονου/τελικού.

 

Στην περίπτωση, τέλος, που κερδίσουν ένα ή περισσότερα bonus των 10 ευρώ, θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως και δύο εργάσιμες ημέρες, προκειμένου αυτά να πιστωθούν στον λογαριασμό τους. Τα χρήματα αυτά, όμως, δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, καθώς απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους επί μία φορά, σε στοιχήματα της Mybet που συνοδεύονται από απόδοση 2.00 και άνω. Μόνο αφού ολοκληρώσουν τη διαδικασία τζιραρίσματος θα μπορούν να μεταφέρουν τα χρήματα των στοιχηματικών τους bonus από το λογαριασμό τους.

 

Χάρη στην προσφορά "Πυρετός Ντέρμπι", λοιπόν, τα μέλη της Mybet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, που θα στοιχηματίσουν στο Φενέρμπαχτσε-Μπεσίκτας θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, τα οποία δε θα σχετίζονται καν με την επιτυχία του στοιχήματος που τοποθέτησαν.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία