Επιπλέον θέσεις στο γκολφ πληρώνει η Paddy Power για το τουρνουά Farmers Insurance Open

Σε λίγες ημέρες, ξεκινά ένα νέο τουρνουά, το οποίο αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των παιχτών που στοιχηματίζουν στο γκολφ. Πρόκειται για το Farmers Insurance Open, το οποίο καλύπτεται από την Paddy Power, ενώ παράλληλα συνοδεύεται και από μία προσφορά.

 

Αναλυτικότερα, τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power μπορούν να στοιχηματίσουν στο νικητή του τουρνουά και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Στις επιλογές τους, βέβαια, βρίσκεται και η τοποθέτηση ενός each way στοιχήματος. Σε αυτή την περίπτωση και υπό κανονικές συνθήκες, ένα each way στοίχημα αποφέρει κέρδη, μόνον αν ο παίχτης της επιλογής τους τερματίσει στην πρώτη ή στη δεύτερη θέση.

 

Χάρη στην προσφορά της Paddy Power, όμως, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα each way στοίχημα θα μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη, ακόμη κι αν η επιλογή τους τερματίσει στην έβδομη θέση της συνολικής κατάταξης του τουρνουά! Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα υπόσχεται κέρδη για κάθε each way στοίχημα στο Farmers Insurance Open, αν η επιλογή του τερματίσει σε μία από τις επτά πρώτες θέσεις.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν τα μέλη της Paddy Power είναι να τοποθετήσουν ένα μακροχρόνιο each way στοίχημα στον νικητή του τουρνουά, έως τις 26 Ιανουαρίου. Και, εφόσον ο παίχτης της επιλογής τους τερματίσει σε μία από τις εφτά πρώτες θέσεις θα εξασφαλίσουν κάποια κέρδη, έστω μειωμένα. Σύμφωνα με τους κανόνες της προσφοράς, άλλωστε, τα κέρδη θα είναι ανάλογα του 1/5 της αρχικής απόδοσης που επέλεξαν οι παίχτες.

 

Δυστυχώς οι Έλληνες που θέλουν να στοιχηματίσουν στο τουρνουά Farmers Insurance Open θα πρέπει να βρουν αλλά στοιχηματική διότι η Paddy Power δεν ανήκει πια στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Η Paddy Power είχε ανακοινώσει ξανά την πληρωμή επιπλέον θέσεων στο τουρνουά γκολφ Sony Open στην Χαβάη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία