Στοιχηματική εταιρία Bet365: Πρόωρα κέρδη και μειωμένο ρίσκο στο Λιχτενστάιν-Ελλάδα

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 έχουν αυτές τις ημέρες χιλιάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους προκριματικούς αγώνες του EURO 2020, αλλά όπως είναι φυσικό, ο αγώνας των ημερών που ξεχωρίζει στη συνείδηση των Ελλήνων παιχτών είναι αυτός ανάμεσα σε Λιχτενστάιν και Ελλάδα. Ο αγώνας διεξάγεται στις 21:45 το βράδυ του Σαββάτου 23 Μαρτίου και, εκτός από τις ευκαιρίες στοιχηματισμού που προσφέρει, προσφέρει και την ευκαιρία για πρόωρα κέρδη και μειωμένο ρίσκο, χάρη σε μια καθιερωμένη προσφορά της Bet365.

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να πληρώσει πρόωρα επιλεγμένα νικητήρια στοιχήματα, στην περίπτωση που μία από τις δύο ομάδες προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα. Αυτό δε σημαίνει μόνο ότι οι παίχτες θα εισπράξουν τα κέρδη τους νωρίτερα, αλλά και ότι θα απαλλαγούν από το ρίσκο, αφού ό,τι κι αν συμβεί έπειτα στον αγώνα, τα κέρδη θα παραμείνουν στον λογαριασμό τους.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Bet365;

Η συγκεκριμένη προσφορά της Bet365 ισχύει για αγώνες ποδοσφαίρου κορυφαίων διοργανώσεων και θα ενεργοποιηθεί και στον αγώνα ανάμεσα σε Λιχτενστάιν και Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν πρόωρα κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

Οι προϋποθέσεις αυτές, μάλιστα, είναι αρκετά απλές. Οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Λιχτενστάιν-Ελλάδα πριν την έναρξη του αγώνα και να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα στην αγορά του 1Χ2. Εκεί θα πρέπει να επιλέξουν οποιοδήποτε σημείο, πλην της ισοπαλίας (Χ), προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά.

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και δουν την ομάδα της επιλογής τους να προηγείται με δύο γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα θα εξασφαλίσουν άμεσα τα κέρδη που διεκδικούσαν. Το στοίχημά τους θα διευθετηθεί ως νικητήριο και τα χρήματα θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους. Και, ακόμη αν το σκορ ανατραπεί, τα κέρδη που θα έχουν εξασφαλίσει οι παίχτες θα παραμείνουν στον λογαριασμό τους.

Τέλος τα πρόωρα αυτά κέρδη με μειωμένο ρίσκο μπορούν να τα διεκδικήσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Bet365 που τα προσφέρει ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία