Τζακπότ στο Ευρωμπάσκετ από τη Netbet

To Ευρωμπάσκετ αποτελεί δικαιολογημένα μια από τις πλέον αγαπημένες διοργανώσεις των παιχτών που στοιχηματίζουν στο μπάσκετ, καθώς συμπεριλαμβάνεται στις πιο ανταγωνιστικές διοργανώσεις του αθλήματος. Επιπλέον, η διοργάνωσή του αποτελεί πάντοτε σημαντικό στοιχηματικό γεγονός, το οποίο όχι μόνο καλύπτεται πλήρως από τις εταιρίες στοιχημάτων, αλλά συμμετέχει και σε προσφορές που ανακοινώνουν.

 

Μια από τις προσφορές που έχουν ανακοινωθεί για όσους στοιχηματίζουν στο Ευρωμπάσκετ και μπορεί να αποφέρει τα μέγιστα κέρδη στους παίχτες είναι αυτή της ιστοσελίδας στοιχήματος Netbet, η οποία υπόσχεται δύο διαφορετικά τζακπότ σε όσους δοκιμάσουν την τύχη και τις ικανότητές τους στους αγώνες αυτών των ημερών. Αναλυτικότερα, η Netbet υπόσχεται ένα τζακπότ 2.500 ευρώ κι ένα 1.000 ευρώ.

 

Για να μπορούν να διεκδικήσουν οι παίχτες μερίδια αυτών των τζακπότ, θα πρέπει να ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν στους αγώνες του Ευρωμπάσκετ, αφού δηλώσουν πρώτα συμμετοχή, έως και στις 20 Σεπτεμβρίου. Στοιχηματίζοντας τουλάχιστον 2 ευρώ σε 50 αγώνες της διοργάνωσης, θα κερδίσουν ένα μερίδιο των 2.500 ευρώ και, στοιχηματίζοντας τουλάχιστον 2 ευρώ σε 25 αγώνες, θα κερδίσουν ένα μερίδιο των 1.000 ευρώ.

 

Κάθε παίχτης μπορεί να κερδίσει μερίδιο από ένα και μόνο τζακπότ, ενώ δεν έχει σημασία αν τα στοιχήματά του θα κερδίσουν ή όχι. Σημασία, όμως, έχει τα στοιχήματα αυτά να είναι μονά και να έχουν τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε από τις αγορές που διαθέτει κάθε αγώνας. Εφόσον τα στοιχήματά τους πληρούν τις προϋποθέσεις, θα λάβουν το μερίδιό τους, με τη μορφή bonus.

 

Όσοι λάβουν το στοιχηματκό μπόνους, τέλος, θα πρέπει να προχωρήσουν σε τζιράρισμά του, προκειμένου να είναι σε θέση να αιτηθούν ανάληψη. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τζιράρουν την αξία του επί μία φορά, σε σημεία με απόδοση 1.95 και άνω, τις επόμενες εφτά ημέρες. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή του.

 

Στοιχηματίζοντας, λοιπόν, στους αγώνες του Ευρωμπάσκετ, τα μέλη της Netbet διεκδικούν, όχι μόνο κέρδη από τις προβλέψεις τους, αλλά και ένα μερίδιο από τα δύο τζακπότ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Netbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία