20 ευρώ bonus καθημερινά από τη Sportingbet

Οι παίχτες που στοιχηματίζουν στο μπάσκετ έχουν στη διάθεσή τους εκατοντάδες επιλογές αυτές τις ημέρες, χάρη στο Μουντομπάσκετ. Στα γήπεδα της Ισπανίας αγωνίζονται οι καλύτερες εθνικές ομάδες του κόσμου και οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες και τις σωστές τους προβλέψεις, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, μπορούν να διεκδικήσουν μεγαλύτερα ή πικρότερα ποσά, εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές που ανακοινώνουν αποκλειστικά για τους αγώνες του Μουντομπάσκετ οι περισσότερες online στοιχηματικές εταιρίες.

 

Ανάμεσα σε αυτές τις προσφορές ξεχωρίζει κι εκείνη της ιστοσελίδας στοιχήματος Sportingbet, η οποία υπόσχεται μπόνους έως και 20 ευρώ την ημέρα, στους παίχτες που στοιχηματίζουν live στους αγώνες του Μουντομπάσκετ. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά αποκλειστικά στους παίχτες που στοιχηματίζουν live στους αγώνες του Μουντομπάσκετ. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τουλάχιστον πέντε στοιχήματα, αξίας 5 ευρώ ή μεγαλύτερης, την ίδια ημέρα. Ανεξάρτητα από το αν χάσουν ή κερδίσουν, μόλις τα στοιχήματά τους διευθετηθούν, θα λάβουν ένα μπόνους 5 ευρώ.

 

Στη συγκεκριμένη προσφορά συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές της live πλατφόρμας του στοιχήματος της Sportingbet, καθώς και μονά στοιχήματα ή παρολί. Στην περίπτωση των παρολί, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να λάβουν δύο πράγματα υπόψη τους. Πρώτον, ότι, προκειμένου να μπορεί να συμμετάσχει ένα παρολί στην προσφορά, θα πρέπει όλα τα σημεία του να διευθετούνται εντός της ίδιας ημέρας. Και δεύτερον, ότι το παρολί μπορεί να διαθέτει και στοιχήματα άλλων αθλημάτων ή διοργανώσεων.

 

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της προσφοράς, τέλος, είναι το γεγονός ότι μπορεί κάποιος να διεκδικήσει το μπόνους των 5 ευρώ τέσσερις φορές μέσα σε μια ημέρα, αλλά και να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο να το διεκδικεί και τις επόμενες ημέρες, έως και τη λήξη του Μουντομπάσκετ, στις 14 Σεπτεμβρίου. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε παίχτης μπορεί να διεκδικήσει έως και 20 ευρώ καθημερινά, έως και τη λήξη της διοργάνωσης.

 

Χάρη στην προσφορά της Sportingbet, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη τους, στοιχηματίζοντας live στο Μουντομπάσκετ.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία