Έξι θέσεις στο γκολφ πληρώνει η Paddy Power

Στις 8 Δεκεμβρίου ξεκινά μια νέα διοργάνωση στο γκολφ: το UBS Hong Kong Open στο γκολφ, το οποίο φυσικά και περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα στοιχηματισμού της Paddy Power. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, μάλιστα, όχι μόνο καλύπτει στοιχηματικά τη διοργάνωση, αλλά και προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 

Η προσφορά αφορά στους λάτρεις του γκολφ και συγκεκριμένα σε όσους τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του τουρνουά και επιλέξουν την αγορά του νικητή της διοργάνωσης. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μακροχρόνια και each way.

 

Πρόκειται για στοιχήματα που προβλέπουν το νικητή της διοργάνωσης και μπορούν να αποφέρουν κέρδη, ακόμη κι αν η επιλογή των παιχτών δεν τερματίσει στην πρώτη θέση. Για παράδειγμα, ένας παίχτης μπορεί να εξασφαλίσει κέρδη, ακόμη κι αν η επιλογή του τερματίσει σε μια από τις επόμενες θέσεις, εφόσον τοποθετήσει ένα each way στοίχημα.

 

Χάρη στην προσφορά της Paddy Power, όμως, οι παίχτες μπορούν να εξασφαλίσουν κέρδη, ακόμη και στην περίπτωση που η επιλογή τους τερματίσει σε μία από τις επόμενες θέσεις, έως και στην έκτη. Με άλλα λόγια, η Paddy Power πληρώνει ως νικητήρια τα each way στοιχήματα, ακόμη και σε περιπτώσεις που η επιλογή τους τερματίσει στην έκτη θέση.

 

Βέβαια, τα κέρδη που θα αποκομίσουν οι παίχτες θα είναι μειωμένα, σε σχέση με τα αντίστοιχα που θα κέρδιζαν, αν η επιλογή τους τερμάτιζε στην πρώτη θέση. Ωστόσο, το μειωμένο ρίσκο δικαιολογεί τα μειωμένα κέρδη ενός each way στοιχήματος – πόσο μάλλον των στοιχημάτων που συμμετέχουν στην προσφορά της Paddy Power.

 

Η στοιχηματική εταιρία είχε ανακοινώσει ότι στο τουρνουά γκολφ Alfred Dunhill Links Championship θα πλήρωνε έως και εφτά θέσεις.

 

H Paddy Power είναι από τις πιο επιτυχημένες στοιχηματικές εταιρίες της βόρειας Ευρώπης και προσφέρει τεράστια ποικιλία στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών στα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία