Ενισχυμένες τιμές σε αγώνες ποδοσφαίρου ανακοινώνει η εταιρία στοιχημάτων Bet365

H νέα σεζόν φέρνει και νέες προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας στοιχημάτων Bet365, με αποτέλεσμα τα μέλη της να έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ακόμη περισσότερα από τα νικητήρια στοιχήματά τους. Η νέα προσφορά της Bet365 υπόσχεται να αυξάνει τα πιθανά κέρδη σε επιλεγμένα στοιχήματα, μέσω μιας σειράς ενισχυμένων τιμών.

Τη νέα προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της Bet365, αρκεί να τοποθετούν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες των επιλεγμένων κορυφαίων διοργανώσεων. Όσοι την εκμεταλλευτούν, θα μπορούν να στοιχηματίζουν σε αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικούν κέρδη περισσότερα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Bet365;

Η νέα προσφορά της Bet365 ισχύει για επιλεγμένες διοργανώσεις: το Champions League, το Europa League, την Premier League, το Championship, τo Κύπελλο Αγγλίας και το Κύπελλο EFL. Επιπλέον, ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα και συγκεκριμένα μόνο για όσα τοποθετηθούν στην αγορά του τελικού αποτελέσματος.

Αυτό που έχουν να κάνουν οι παίχτες, λοιπόν, είναι να επισκεφτούν την σελίδα ενός αγώνα από τις επιλεγμένες διοργανώσεις και να επιλέξουν είτε την “Αλλαγή Αγοράς” στο κουπόνι είτε τη βασική αγορά τελικού αποτελέσματος. Με αυτόν τον τρόπο, θα δουν τις ενισχυμένες τιμές σε καθένα από τα σημεία και το μόνο που μένει να κάνουν είναι να επιλέξουν το σημείο που πιστεύουν ότι θα επαληθευθεί. Αν τελικά επαληθευθεί, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα της αυξημένης απόδοσης.

 

Οι περιορισμοί της προσφοράς

Μέσω της συγκεκριμένης προσφοράς της Bet365, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών. Ωστόσο, ισχύουν κάποιοι περιορισμοί. Για παράδειγμα, η συγκεκριμένη προσφορά δε μπορεί να συνδυαστεί με άλλες, όπως αυτή που ενισχύει τα κέρδη ενός παρολί ποδοσφαίρου ή αυτή που πληρώνει πρόωρα τους παίχτες, σε περίπτωση που κάποια ομάδα προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ στον αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία