"Πυρετός Ντέρμπι" στο Ίντερ-Μίλαν από τη Mybet

Η εταιρία στοιχημάτων Mybet ανακοινώνει κατά καιρούς ένα πλήθος προσφορών για επιλεγμένους αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων στο ποδόσφαιρο, δίνοντας με τον τρόπο αυτό στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη από τα στοιχήματά τους στους αγώνες. Και αυτόν ακριβώς τον σκοπό επιτελεί και η προσφορά της ιστοσελίδας για τον αγώνα της ιταλικής Serie A ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν, ο οποίος διεξάγεται στις 19 Απριλίου.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας συμμετέχει στην προσφορά της Mybet με τον τίτλο "Πυρετός Ντέρμπι". Πρόκειται για μια από τις συχνότερες προσφορές της ιστοσελίδας, η οποία επιτρέπει στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν στους επιλεγμένους αγώνες να διεκδικήσουν όχι μόνο τα κέρδη από τα στοιχήματά τους, αλλά και ένα ή περισσότερα bonus των 10 ευρώ.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στο ιταλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν μπορούν να κερδίσουν ένα bonus των 10 ευρώ, κάθε φορά που εμφανίζεται μια κόκκινη κάρτα (ή δύο κίτρινες στον ίδιο ποδοσφαιριστή) κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή κάθε φορά που κάποιος ποδοσφαιριστής πετυχαίνει το δεύτερο γκολ του. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες που θα συμμετέχουν στην προσφορά μπορούν να κερδίσουν ένα ή περισσότερα bonus των 10 ευρώ. Σημαίνει, όμως, παράλληλα, ότι σε περίπτωση που τίποτε από τα παραπάνω δε συμβεί, δε θα κερδίσουν κανένα bonus.

 

Επιπλέον, βασική προϋπόθεση, ώστε να συμμετέχει κάποιος παίχτης στην προσφορά και να είναι σε θέση να διεκδικήσει τα bonus των 10 ευρώ, είναι να στοιχηματίσει τουλάχιστον 10 ευρώ στην αγορά του ημίχρονου/τελικού. Πρόκειται για την αγορά εκείνη που καλεί τους παίχτες να προβλέψουν το νικητή του πρώτου ημιχρόνου και ταυτόχρονα τον τελικό νικητή του αγώνα.

 

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος στοιχηματίσει 10 ευρώ στην αγορά του ημίχρονου/τελικού και εμφανιστούν κόκκινες κάρτες ή διπλοσκόρερ κατά τη διάρκεια του Ίντερ-Μίλαν, θα λάβει και τα αντίστοιχα bonus. Τα χρήματα αυτά, όμως, δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, καθώς είναι απαραίτητο το τζιαράρισμα της αξίας τους, σε στοιχήματα της Mybet που διαθέτουν απόδοση 2.00 και άνω.

Η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και προσφέρει στοιχήματα σε πολλά αθλήματα όπως ποδόσφαιρο,μπάσκετ,τένις,πινκ πονκ,χόκεϊ,μποξ,γκολφ,βόλεϊ,πόλο και άλλα!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία