Πρόωρα κέρδη στο Champions League μοιράζει η εταιρία στοιχήματος Bet365

Η εταιρία στοιχήματος Bet365 επανέφερε την προσφορά πρόωρων πληρωμών στο Champions League και πλέον δεν υπόσχεται μόνο κέρδη πριν την επίσημη διευθέτηση ενός στοιχήματος, αλλά και μειωμένο ρίσκο σε όσους την εκμεταλλευτούν. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, υπόσχεται να πληρώνει πρόωρα όσους στοιχηματίζουν στη νίκη μιας ομάδας και αυτή προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα.

Η προσφορά της Bet365 ισχύει έως τις 28 Φεβρουαρίου και, χάρη σε αυτή, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν πρόωρα κέρδη με μειωμένο ρίσκο, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Bet365;

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη προσφορά, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Bet365 θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες του Champions League. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να τοποθετούνται πριν την έναρξη ενός αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 – με μόνη εξαίρεση το σημείο του Χ. Από εκεί και πέρα, δεν έχει σημασία η αξία τους ή η απόδοση που θα επιλέξουν οι παίχτες.

Εφόσον κάποιος τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα, δεν έχει παρά να περιμένει τις εξελίξεις στον αγώνα. Και, εφόσον η ομάδα που διάλεξε προηγηθεί με διαφορά δύο τερμάτων σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, θα δικαιούται άμεσα τα κέρδη του. Άλλωστε, το στοίχημα θα διευθετηθεί άμεσα και τα κέρδη του, που θα έχουν μορφή μετρητών, θα μεταφερθούν στον λογαριασμό του.

Τα κέρδη αυτά θα είναι σε εκείνο το σημείο δικά του και δε θα έχει καμία απολύτως σημασία το τι θα ακολουθήσει στον υπόλοιπο αγώνα. Ακόμη κι αν η ομάδα που προηγήθηκε με δύο γκολ χάσει τελικά τον αγώνα, η τύχη του στοιχήματός του δεν πρόκειται να αλλάξει. Με άλλα λόγια, η συγκεκριμένη προσφορά μειώνει και το ρίσκο, αφού θα έχει αποφέρει κέρδη, ακόμη κι αν στο τέλος υπάρξει κάποια μεγάλη ανατροπή.

Τέλος εννοείται πως αυτήν την προσφορά αλλά και όλες τις υπόλοιπες που προσφέρει η Goalbet μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες καθώς η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία