Τα εικονικά αθλήματα της Coral και στο κινητό

Η εταιρία στοιχήματος Coral επέκτεινε τη συμφωνία της με την Inspired Gaming, με αποτέλεσμα τα εικονικά αθλήματα της εταιρείας σχεδιασμού λογισμικού να είναι πλέον διαθέσιμα και στα μέλη της Coral που στοιχηματίζουν από το κινητό τους.

 

Αν και η Coral έδινε στους παίχτες που επισκέπτονταν την ιστοσελίδα της μέσω του υπολογιστή τους τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στα εικονικά αθλήματα της Inspired Gaming, η γκάμα των εικονικών αυτών αθλημάτων απουσίαζε από το app για το κινητό. Χάρη στην επέκταση της συμφωνίας, όμως, η Coral προσφέρει πλέον στα μέλη της που συνδέονται μέσω κινητού τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε εικονικές ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, στο ποδόσφαιρο, το τένις, τα μηχανοκίνητα αθλήματα και την ποδηλασία.

Η Coral ανήκει στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στοιχημάτων και αυτό αποδεικνύεται με τη παραπάνω συμφωνία.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.