Νέα τεχνολογία για την ενεργοποίηση πελατών υιοθετεί η εταιρία στοιχήματος Interwetten

Η Interwetten ανακοίνωσε πως υιοθετεί μια νέα τεχνολογία, προκειμένου να προσεγγίζει, να ενημερώνει και να ενεργοποιεί τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της. Πρόκειται για μια σειρά τεχνολογιών και υπηρεσιών της Wiraya, οι οποίες έχουν ως στόχο να κόβουν και να ράβουν στα μέτρα κάθε παίχτη την ενημέρωση και τις προσφορές που θα λαμβάνει στο κινητό του.

Η νέα τεχνολογία δοκιμάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Μουντιάλ της Ρωσίας και, όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στις αγορές της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας. Ενδεχομένως αργότερα να τη δούμε και σε άλλες αγορές, όπως η ελληνική, στην οποία δραστηριοποιείται νόμιμα η ιστοσελίδα στοιχήματος Interwetten.

 

Νέα υπηρεσία ενημέρωσης από το κινητό

Βασικός σκοπός της Interwetten δεν είναι μόνο να προσελκύει νέα μέλη στην στοιχηματική ιστοσελίδα της, αλλά και να τα διατηρεί ενεργά. Αυτό μέχρι σήμερα το καταφέρνει με ενημέρωση των μελών της, μέσω αυτοματοποιημένων e-mail και SMS, τα οποία δεν έχουν μεμονωμένους παραλήπτες, αλλά το σύνολο της βάσης πελατών της.

Η νέα τεχνολογία θα εκμεταλλευτεί τις πρωτοποριακές υπηρεσίες της Wiraya και θα προσαρμόζει τα ενημερωτικά μηνύματα που λαμβάνουν οι παίχτες, ανάλογα με τα γούστα και τις προτιμήσεις τους. Με άλλα λόγια, κάθε παίχτης θα λαμβάνει ένα προσωποποιημένο μήνυμα στο κινητό του, το οποίο θα περιλαμβάνει (όσο είναι δυνατόν) νέα και προσφορές που ταιριάζουν στον τρόπο παιχνιδιού του και στα αθλήματα και στις διοργανώσεις που προτιμά.

 

Θετικά τα πρώτα αποτελέσματα

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος της Interwetten, Mario Bilic, η νέα τεχνολογία έχει ήδη φέρει τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Τα στοιχεία της στοιχηματικής εταιρίας δείχνουν μείωση των μελών της που ναι έχουν ανοίξει νέο λογαριασμό, αλλά δεν έχουν προχωρήσει στην πρώτη τους κατάθεση, αλλά και αύξηση επαενεργοποίησης λογαριασμών που είχαν ανοίξει στο παρελθόν, αλλά παρέμεναν ανενεργοί.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.