Σχέδια για την ισπανική αγορά κάνει η εταιρία στοιχημάτων Kindred

Η εταιρεία στοιχημάτων Kindred, ιδιοκτήτρια της Unibet, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να δραστηριοποιηθεί στην ισπανική αγορά, έως το τέλος του 2019. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας εξέφρασαν την επιθυμία τους να διεκδικήσουν ένα μερίδιο της μεγάλης αγοράς της χώρας και έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες που θα κάνουν τα σχέδιά τους πραγματικότητα.

Ήδη, άλλωστε, πριν μερικές εβδομάδες, η Kindred κατέθεσε μια νέα αίτηση απόκτησης της απαραίτητης άδειας, προκειμένου να εξασφαλίσει τη νόμιμη δραστηριότητά της στη χώρα.

 

Τα σχέδια των υπευθύνων της Kindred για την Ισπανία

Αν και μέσα στο 2018, η Κindred δεν έδειχνε μεγάλη προθυμία να ασχοληθεί με την ισπανική αγορά, τελικά οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά της. Άλλωστε, το 2018 ήταν αφιερωμένο στις προσπάθειες της εταιρείας να εξασφαλίσει άδεια νόμιμης λειτουργίας στην πατρίδα της, τη Σουηδία, κάτι που κατάφερε – άλλωστε, δραστηριοποιείται νόμιμα στη Σουηδία από την 1η Ιανουαρίου 2019.

Ωστόσο, φαίνεται πως ήρθε και η σειρά της Ισπανίας. Οι υπεύθυνοι κατέθεσαν την απαραίτητη αίτηση και τα αντίστοιχα έγγραφα και επιθυμούν να ξεκινήσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ισπανική αγορά, έως το τέλος του 2019.

Αυτά είναι και τα μόνα που γνωρίζουμε για τα σχέδια της Kindred στην ισπανική αγορά. Οι υπεύθυνοι δεν ανακοίνωσαν περισσότερες λεπτομέρειες και όλα πλέον θα κριθούν από το χρονικό διάστημα που χρειάζονται οι αρμόδιες Αρχές της Ισπανίας, προκειμένου να εγκρίνουν την αίτηση της Kindred.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.