Είσοδο σε νέες αγορές εξετάζει η Paddy Power

Η εταιρία στοιχήματος Paddy Power φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να δραστηριοποιηθεί σε νέες ευρωπαϊκές αγορές, χωρίς, ωστόσο, να αναφερθούν οι χώρες που αποτελούν στόχο της. Σύμφωνα με δηλώσεις των υπευθύνων, βασική προϋπόθεση είναι οι εν λόγω αγορές να είναι ρυθμισμένες και σταθερές, αλλά και να είναι σε θέση να βοηθήσουν την εταιρεία να πιάσει τους στόχους της, στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μπορεί να αποτελέσει η αγορά της Σλοβακίας, στην οποία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται πρόσφατα η Paddy Power. Αντίθετα, ο κολοσσός του online στοιχήματος δε μοιάζει διατεθειμένος να δοκιμάσει την τύχη του στις ΗΠΑ, καθώς, ήδη από τις πρώτες συζητήσεις για συνεργασία στο New Jersey, δεν υπήρξε θετικό αποτέλεσμα.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και προσφέρει στα μέλη της και καζίνο ,πόκερ και ξεχωριστή ενότητα παιχνιδιών με μεγάλη ποκιλία.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.