Βελτιώνονται τα virtual sports στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ διατηρεί μια μεγάλη γκάμα από virtual sports στα πρακτορεία του σε ολόκληρη την Ελλάδα και προσφέρει άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού κάθε μερικά λεπτά, αλλά και εξαιρετικά γραφικά, ειδικά σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, που προσφέρει κορυφαία παιχνίδια στοιχηματισμού σε εικονικούς αγώνες.

Τα παιχνίδια αυτά, μάλιστα, βελτιώθηκαν πρόσφατα, μετά τη νέα συνεργασία με τη σχεδιάστρια Inspired Entertainment. Ο ΟΠΑΠ λάνσαρε τα V-Play Soccer 3.0 και Matchday 3.0 και οι πελάτες των πρακτορείων του μπορούν πλέον να απολαμβάνουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στον τομέα των virtual sports.

 

Τα βελτιωμένα virtual sports του ΟΠΑΠ

Τα βελτιωμένα V-Play Soccer 3.0 και Matchday 3.0 αποτελούν ουσιαστικά αναβαθμισμένες εκδόσεις των προηγούμενων και προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες, αλλά και περισσότερες δυνατότητες σε όσους επιθυμούν να στοιχηματίζουν στα virtual sports. Χάρη σε αυτά, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν συχνότερα, αλλά και να στοιχηματίζουν σε επιπλέον αγορές.

Για παράδειγμα, το V-Play Soccer 3.0 προσφέρει νέες αγορές στοιχηματισμού, στον τομέα των γκολ, αλλά και των σκόρερ. Παράλληλα, το Matchday 3.0 διεξάγει συχνότερα αγώνες: τέσσερις αγώνες που διεξάγονται ταυτόχρονα κάθε τέσσερα λεπτά. Και, όπως είναι φυσικό, τα δύο παιχνίδια είναι βελτιωμένα και στον τομέα των γραφικών.

Τέλος, οι πελάτες των πρακτορείων του ΟΠΑΠ μπορούν πλέον να στοιχηματίζουν, όχι μόνο σε μεμονωμένους αγώνες, αλλά και σε τουρνουά. Στο V-Play Soccer 3.0 διεξάγονται εβδομαδιαία τουρνουά, στα οποία οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίζουν, όχι μόνο σε κάθε αγώνα ξεχωριστά, αλλά και στο ποιες ομάδες θα προκρίνονται στην επόμενη φάση και ποια θα αναδειχθεί νικήτρια.

Χάρη στη νέα συνεργασία με την Inspired Entertainment, λοιπόν, ο ΟΠΑΠ, όχι μόνο προσφέρει καλύτερες εκδόσεις των virtual sports που διέθετε μέχρι πρόσφατα, αλλά και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές, καθώς και την πρωτοποριακή υπηρεσία στοιχηματισμού σε ολιγοήμερα τουρνουά.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.