Αποκλειστικός διανομέας στατιστικών και δεδομένων του beach soccer η Genius Sports

Η Genius Sports, μια από τις πιο ανερχόμενες εταιρείες διανομής στατιστικών, δεδομένων και εικόνων στο online στοίχημα, προχώρησε σε μια νέα συμφωνία, η οποία θα ενισχύσει σημαντικά τις υπηρεσίες που προσφέρει. Η νέα συμφωνία καθιστά την Genius Sports αποκλειστική διανομέα στατιστικών και δεδομένων των αγώνων beach soccer που διοργανώνει η BSWW (Beach Soccer Worldwide).

H BSWW είναι αναγνωρισμένη από την FIFA ως η βασική διοργανώτρια αγώνων beach soccer σε ολόκληρο τον κόσμο και η νέα επιτυχία της Genius Sports σημαίνει ότι θα μπορεί να μοιράζει στις στοιχηματικές ιστοσελίδες με τις οποίες συνεργάζεται τα επίσημα αποτελέσματα και στατιστικά των αγώνων beach soccer, αλλά και να μεταδίδει ζωντανά αναμετρήσεις μέσω live streaming.

 

Η νέα επιτυχία της Genius Sports

Η Genius Sports συνεργάζεται με περισσότερες από 150 στοιχηματικές ιστοσελίδες σε ολόκληρο τον κόσμο, εκ των οποίων οι περισσότερες προσφέρουν δυνατότητες στοιχηματισμού και στο beach soccer. Χάρη στη νέα συμφωνία με την BSWW, οι ιστοσελίδες αυτές θα μπορούν να λαμβάνουν στατιστικά, δεδομένα και ζωντανές μεταδόσεις αγώνων από την Genius Sports και να τα προσφέρουν στα μέλη τους. Ειδικά στο live στοίχημα, οι νέες υπηρεσίες που θα προσφέρονται, χάρη στη νέα συμφωνία, θα είναι υπερπολύτιμες.

Η νέα συμφωνία, μάλιστα, προβλέπει ότι η Genius Sports θα είναι ο αποκλειστικός διανομέας των δεδομένων, των στατιστικών και των ζωντανών μεταδόσεων των αγώνων της BSWW. Ανάμεσα στα κορυφαία τουρνουά που συμπεριλαμβάνονται στη συμφωνία είναι τα Mundialito de Clubes, Euro Winners Cup και Beach Soccer Intercontinental Cup.

Ανάμεσα στους κερδισμένους της συμφωνίας, τέλος, βρίσκεται και το ίδιο το άθλημα του beach soccer. Αν και ιδιαίτερα ανερχόμενο, το beach soccer δεν συγκαταλέγεται στα αγαπημένα των παιχτών του στοιχήματος. Ωστόσο, ο πλούτος στατιστικών και δεδομένων που θα προσφέρονται στο live στοίχημα, μέσω της Genius Sports, αναμένεται να δώσει νέα πνοή στο άθλημα, όσον αφορά στον τομέα του στοιχήματος.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.