Νέες στοιχηματικές άδειες θα μοιράσει η Ισπανία

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της ισπανικής στοιχηματικής αγοράς ανακοίνωσε πως θα μοιράσει επιπλέον άδειες σε ενδιαφερόμενες εταιρίες στοιχημάτων που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στη χώρα. Αναλυτικότερα, η DGOJ (Direccion General de Ordenacion del Juego) ανακοίνωσε τη δημιουργία δύο νέων αδειών, οι οποίες θα επιτρέψουν σε αντίστοιχες εταιρίες να δραστηριοποιηθούν νόμιμα και να προσφέρουν υπηρεσίες στοιχηματισμού στους Ισπανούς παίχτες.

 

Δύο νέες άδειες στην στοιχηματική αγορά της Ισπανίας

Η DGOJ ανακοίνωσε πως θα μοιράσει δύο επιπλέον άδειες στις ενδιαφερόμενες στοιχηματικές εταιρείες. Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί, οι εταιρείες θα έχουν περιθώριο ενός χρόνου, προκειμένου να καταθέσουν τις αιτήσεις τους. Έπειτα, θα πρέπει να κάνουν υπομονή για έξι μήνες, προκειμένου να ενημερωθούν για την τύχη της αίτησής τους. Αυτό σημαίνει ότι η αύξηση του αριθμού των εταιριών στοιχηματισμού που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ισπανία δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύντομα – τουλάχιστον όχι πριν το 2019.

 

H εικόνα της ισπανικής στοιχηματικής αγοράς

Το στοίχημα, online και επίγειο, είναι νόμιμο στην Ισπανία από το 2011 και επιτρέπει στις ενδιαφερόμενες εταιρίες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους Ισπανούς παίχτες. Οι αρμόδιες Αρχές, μάλιστα, δεν έχουν θέσει κάποιον περιορισμό στον αριθμό των αδειών που μοιράζουν, με αποτέλεσμα να προστίθενται και νέες εταιρίες στην αγορά.

Βέβαια, οι εταιρίες που θέλουν να εξασφαλίσουν την απαραίτητη άδεια θα πρέπει να καλύπτουν μια σειρά από προϋποθέσεις, όπως η διατήρηση ιστοσελίδας με την κατάληξη .es. Παράλληλα, είναι υποχρεωμένες να πληρώνουν φόρους, αλλά και να περιορίζονται στον τομέα της προώθησης και της διαφήμισης.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.