Ένα βήμα πιο κοντά στη νομιμοποίηση του στοιχήματος η Pennsylvania

Η Πολιτεία της Pennsylvania βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στη νομιμοποίηση του online στοιχήματος, μετά την ψήφιση ενός νέου νόμου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων που περιλαμβάνει σχετικές ρυθμίσεις για την αγορά των online τυχερών παιχνιδιών.

Πρόκειται για το νόμο H 271, o οποίος ψηφίστηκε, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, με πλειοψηφία 102-89, και περιλαμβάνει ρυθμίσεις για το online στοίχημα και τα fantasy sports, μεταξύ άλλων.

 

Τι προβλέπει ο νέος νόμος;

Ο εν λόγω νόμος, αφού ψηφίστηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων (αλλά με αρκετές αλλαγές), θα προχωρήσει στη Γερουσία. Εκτός απροόπτου, θα εγκριθεί και εκεί, ανοίγοντας το δρόμο για τη νομιμοποίηση του online στοιχήματος στην Πολιτεία της Pennsylvania.

O νέος νόμος επιτρέπει στην εταιρεία Pennsylvania Lottery να διαθέτει και online τα προϊόντα της, καθώς και να προσφέρει mobile στοίχημα σε επιλεγμένα αεροδρόμια ανά την Πολιτεία. Η νέα αυτή εξέλιξη είναι σύμφωνη με τις προτάσεις της Γερουσίας, αλλά αλλάζει το ποσοστό φορολογίας, από το 12% που πρότεινε η Γερουσία, στο 19%. Παράλληλα, το κατώτατο όριο ηλικίας αλλάζει στα 18 έτη, από τα 21 έτη που πρότεινε η Γερουσία. Τέλος, υπάρχουν και κάποιες αλλαγές, όσον αφορά στην τοποθέτηση των μηχανημάτων τυχερών παιχνιδιών ανά την Πολιτεία.

 

Η σημασία του νόμου

Ο νέος αυτός νόμος δεν απελευθερώνει ουσιαστικά το online στοίχημα στην Πολιτεία της Pennsylvania, αλλά αποτελεί ένα πολύ καλό πρώτο βήμα. Χάρη σε αυτόν, θα ξεκινήσει μια αρχική επέκταση των online τυχερών παιχνιδιών (έστω και με μονοπωλιακό χαρακτήρα) στην Πολιτεία, η οποία μπορεί αργότερα να φέρει και τη δυνατότητα online στοιχηματισμού στους κατοίκους. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το άνοιγμα της online αγοράς τυχερών παιχνιδιών στην Pennsylvania αποτελεί εξαίρεση στους σχετικούς αυστηρούς νόμους των ΗΠΑ.

Στα μέσα του μήνα δημιουργήθηκε μια νέα καμπάνια η American Sports Betting Coalition (ASBC) με σκοπό να πείσει την κυβέρνηση να απελευθερώσει το στοίχημα στις ΗΠΑ και κάθε πολιτεία να είναι ελεύθερη να αποφασίζει για τη νομιμοποίηση του στοιχήματός της.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη