Εκδόθηκε η πλήρης άδεια online τυχερών παιχνιδιών στην Ουκρανία

Οι ουκρανικές Αρχές εξέδωσαν πριν μερικές ημέρες την πρώτη πλήρη άδεια online τυχερών παιχνιδιών, μετά από μια σειρά καθυστερήσεων, αλλά και κάποιων κινήσεων που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις (όπως η πρόωρη έκδοση αδειών, πριν την ανακοίνωση των επίσημων προϋποθέσεων νόμιμης λειτουργίας). Η πρώτη πλήρης άδεια για την αγορά online τυχερών παιχνιδιών στην Ουκρανία επιτρέπει στην στοιχηματική ιστοσελίδα Parimatch να προσφέρει νόμιμα υπηρεσίες στους τομείς του online στοιχήματος, των online καζίνο, αλλά και του online πόκερ.

Ουσιαστικά, η Parimatch είναι η πρώτη ιστοσελίδα που εξασφαλίζει πλήρη άδεια νόμιμης λειτουργίας. Η ρυθμιστική Αρχή CRGL έχει εκδώσει κάποιες άδειες online στοιχήματος, αλλά προς το παρόν δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες διαδικασίες έγκρισης και ενεργοποίησης. Η Parimatch, ωστόσο, αναμένει μια σειρά από τελικές αποφάσεις, προκειμένου να λανσάρει και επίσημα τις ιστοσελίδες της.

 

Ένα βήμα πριν τη δημιουργία online αγοράς στην Ουκρανία

Η πρωτιά της Parimatch ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προετοιμασία για το λανσάρισμα της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών στην Ουκρανία. Μετά από 11 περίπου χρόνια, οι αρμόδιοι αποφάσισαν να νομιμοποιήσουν τα online τυχερά παιχνίδια και, ενώ έχουν ολοκληρωθεί οι περισσότερες απαραίτητες διαδικασίες, απομένουν κάποιες τυπικές εγκρίσεις και αποφάσεις.

Άλλωστε, εκτός της Parimatch έχουν εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια και άλλες ιστοσελίδες στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών. Ωστόσο, οι άδειες αυτές αναμένουν την τελική έγκριση. Παράλληλα, οι αρμόδιοι εξετάζουν αυτές τις ημέρες το ύψος της φορολογίας και άλλες τυπικές προϋποθέσεις, το οποίο σημαίνει ότι, ακόμα και η Parimatch που έχει λάβει την τελική έγκριση, δε μπορεί ακόμα να ξεκινήσει τη λειτουργία της στην Ουκρανία.

Οι εκκρεμότητες που έχουν απομείνει, πάντως, αναμένεται να λυθούν πολύ σύντομα και οι αρμόδιοι υπολογίζουν ότι δε θα αργήσουμε να δούμε το επίσημο ντεμπούτο της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών της Ουκρανίας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.