Επέστρεψε στην Ελλάδα η Bwin

Οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος απέκτησαν πριν μερικές ημέρες μια νέα εναλλακτική, όσον αφορά στο πού θα τοποθετούν τα στοιχήματά τους. Η εταιρία στοιχημάτων Bwin, η οποία δραστηριοποιούταν στην ελληνική αγορά και στο παρελθόν, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει, καθώς δε διέθετε την απαραίτητη άδεια, επέστρεψε, με την ιστοσελίδα bwin.gr! Όλα αυτά ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες καθώς έγιναν σημαντικές ανακατατάξεις στην αγορά της Ελλάδος.

Η Bwin διαθέτει πλέον την απαραίτητη άδεια νόμιμης λειτουργίας, μέσω της εταιρείας Sporting Odds, και οι Έλληνες παίχτες έχουν ξανά τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν μέσω μίας εκ των δημοφιλέστερων ιστοσελίδων στοιχήματος παγκοσμίως. Όσοι επισκεφτούν το bwin.gr θα δουν τη γνώριμη ιστοσελίδα της Bwin, μεταφρασμένη στα ελληνικά, και θα μπορούν να στοιχηματίσουν στους αγώνες περισσότερων από 30 αθλήματα. Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρει η ιστοσελίδα ξεχωρίζουν, φυσικά, το ποδόσφαιρο, το τένις και το μπάσκετ, αλλά και λιγότερο δημοφιλή αθλήματα, όπως οι αγώνες ταχύτητας, η ποδηλασία, οι πολεμικές τέχνες και άλλα. Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίζουν και στους αγώνες της Σούπερ Λιγκ.

Επιπλέον, τα μέλη της Bwin από την Ελλάδα θα μπορούν να εκμεταλλεύονται κάθε διαθέσιμη υπηρεσία και προσφορά. Στον πρώτο τομέα ανήκει η μεγάλη ποικιλία τρόπων κατάθεσης στον λογαριασμό τους (ανάμεσα στους τρόπους αυτούς βρίσκεται και η Paysafe, αλλά το δημοφιλές τους τελευταίους μήνες Viva Wallet), καθώς και υπηρεσίες όπως το ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, η μετάδοση αγώνων στο live στοίχημα και η δυνατότητα cash out στοιχήματος. Και στον δεύτερο τομέα ανήκουν προσφορές, που μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη που διεκδικούν ή να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού. Τέλος, η Bwin προσφέρει και τη δυνατότητα στοιχηματισμού από το κινητό. 

Το μόνο που έχουν να κάνουν, λοιπόν, οι Έλληνες παίχτες είναι να ανοίξουν ένα νέο λογαριασμό στην ελληνική ιστοσελίδα της Bwin και να απολαύσουν τις κορυφαίες υπηρεσίες της και προσφορές της, διεκδικώντας παράλληλα μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Η Bwin σταμάτησε να ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος τον Απρίλιο του 2013 αλλά ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα επέστρεφε όπως και έγινε!

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.