Διπλή προσφορά στο ποδόσφαιρο σε Superleague και Copa del Rey από την Sportingbet

Αρκετές διοργανώσεις ποδοσφαίρου διεκδικούν σήμερα την… ψήφο των παιχτών του στοιχήματος, καθώς κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες κάθε χώρας αγωνίζονται σήμερα, σε αγώνες που παρουσιάζουν αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ιδιαίτερα τα μέλη της Sportingbet έχουν αρκετές επιλογές στη διάθεσή τους, καθώς η ιστοσελίδα στοιχημάτων καλύπτει τις σημαντικότερες διοργανώσεις στο σύνολό τους. Ωστόσο, η τελική επιλογή τους μπορεί να γίνει ευκολότερη, χάρη στη σημερινή διπλή προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet ξεχώρισε δύο αγώνες και τους συμπεριέλαβε στο σημερινό πρόγραμμα προσφορών της, υποσχόμενη ένα μπόνους και μια επιστροφή χαμένων χρημάτων.

 

Η πρώτη προσφορά, λοιπόν, υπόσχεται ένα bonus 5%, το οποίο θα προστεθεί στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος στον αγώνα της Superleague ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό. Στην προσφορά συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Επίσης, συμμετέχουν και τα παρολί, αρκεί να αποτελούνται μόνο από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Η δεύτερη προσφορά, από την άλλη, υπόσχεται επιστροφή των χαμένων χρημάτων των παιχτών, έως και το ποσό των 100 ευρώ, και ισχύει για τον αγώνα του Copa del Rey ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Θέλτα. Η προσφορά, όμως, θα ενεργοποιηθεί μόνο αν ο Μπενζεμά σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Σε αυτή την περίπτωση, θα δικαιούνται επιστροφή των χαμένων χρημάτων τους όσοι τοποθέτησαν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Τα χρήματα που υπόσχονται οι δύο προσφορές θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Ωστόσο, θα έχουν τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη. Για να απελευθερωθούν, απαιτείται να τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Τις δύο αυτές προσφορές μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος καθώς η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Η χτεσινή ημέρα ήταν ημέρα κυπέλλου για την Sportingbet διότι ανακοίνωσε τις προσφορές της για το ιταλικό και το βελγικό κύπελλο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία