Μειωμένο ρίσκο στο πρωτάθλημα Βραζιλίας υπόσχεται η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Το επόμενο διήμερο, διεξάγονται μερικοί άκρως ενδιαφέροντες (αγωνιστικά και στοιχηματικά) αγώνες ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημα Βραζιλίας και, όπως είναι φυσικό, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη, στοιχηματίζοντας σε αυτούς. Οι παίχτες που θα επιλέξουν να τοποθετήσουν παρολί και να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, μάλιστα, θα μπορούν να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

Η νέα αυτή προσφορά, άλλωστε, υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα παρολί που θα χάσουν, εξαιτίας του ότι ένας ή περισσότεροι από τους αγώνες που θα περιλαμβάνουν θα λήξει με σκορ 0-0.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά της Goalbet

Στην προσφορά της Goalbet συμμετέχουν μόνο τα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στους αγώνες του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο (1 και 2 Ιουνίου). Τα παρολί αυτά θα πρέπει να αποτελούνται από προβλέψεις σε τουλάχιστον τρεις αγώνες και κάθε σημείο θα πρέπει να αφορά στην αγορά του 1Χ2.

Μόλις οι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους μέσω e-mail. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους. Όσο για την αποζημίωση, αυτή θα την εξασφαλίσουν μόνο στην περίπτωση που χάσουν και ένας από τους αγώνες που έχουν επιλέξει λήξει με σκορ 0-0.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Τα παρολί που θα καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα δικαιούνται μια αποζημίωση, μόνο στην περίπτωση που ένας από τους αγώνες τους λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση που θα ισούται με το χαμένο ποσό, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και θα είναι διαθέσιμη για ανάληψη, μόνο αφότου καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Και μην ξεχνάτε πως η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως να διεκδικήσουν την αποζημίωση αυτή.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία