Δύο προσφορές της Sportingbet για το Μπάγερν-Μπαρτσελόνα

Η Μπάγερν υποδέχεται απόψε τη Μπαρτσελόνα, στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των ημιτελικών του Champions League που θα κρίνει την πρώτη ομάδας που θα αγωνιστεί στον τελικό της διοργάνωσης. Όπως είναι φυσικό, ένας τόσο σημαντικός αγώνας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον όχι μόνο των παιχτών του online στοιχήματος, αλλά και των ίδιων των στοιχηματικών εταιριών που έχουν φροντίσει να ανακοινώσουν σχετικές προσφορές.

 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Sportingbet, η οποία ανακοίνωσε όχι μία, αλλά δύο προσφορές για τον αποψινό αγώνα. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος δίνει στα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στο Μπάγερν-Μπαρτσελόνα την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη που διεκδικούν, αλλά και να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο.

 

Η πρώτη προσφορά της Sportingbet, λοιπόν, αφορά σε ένα bonus 5%, το οποίο θα προστεθεί στα κέρδη όσων στοιχηματίσουν με επιτυχία στο Μπάγερν-Μπαρτσελόνα. Αναλυτικότερα, το δικαιούνται όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα. Από την προσφορά αυτή απουσιάζουν τα live στοιχήματα, αλλά όχι και τα παρολί. Οι παίχτες που θα συνδυάσουν τις επιλογές τους μπορούν να αυξήσουν τα συνολικά κέρδη τους δελτίου τους κατά 5%, αρκεί οι επιλογές αυτές να αφορούν αποκλειστικά σε αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Η δεύτερη προσφορά, από την άλλη, υπόσχεται επιστροφή χρημάτων (έως και 100 ευρώ) σε όσους προβλέψουν λάθος σε επιλεγμένες αγορές πριν την έναρξη του αγώνα. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι εκείνες του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ. Παράλληλα, όμως, η Sportingbet θα προχωρήσει στην επιστροφή, μόνον αν επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του αγώνα.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν από το bonus ή την επιστροφή οι παίχτες, τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα και δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφού καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Sportingbet. Αυτές απαιτούν το τζιράρισμα του ποσού επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να απελευθερωθούν τα χρήματα προς ανάληψη.

Και ο πρώτος αγώνας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν ανακοινώθηκε από την Sportingbet με δύο προσφορές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία