Μειωμένο ρίσκο στο πρωτάθλημα Βραζιλίας υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Βραζιλίας και έχουν ήδη βάλει στο μάτι τον αγώνα ανάμεσα σε Μποταφόγκο και Αβαΐ. Ο συγκεκριμένος αγώνας, άλλωστε, επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετήσουν επιλεγμένα παρολί στοιχήματα, αντιμετωπίζοντας μειωμένο ρίσκο.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει εκείνους τους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα, συμπεριλαμβάνοντας το Μποταφόγκο-Αβαΐ, και χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα. Θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να συμπεριλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα σε Μποταφόγκο και Αβαΐ και να αποτελείται από οποιονδήποτε αριθμό σημείων. Επιπλέον, κάθε στοίχημα του παρολί θα πρέπει να τοποθετηθεί στο pre-game και να αφορά στην αγορά του 1Χ2 (με μόνη εξαίρεση τους αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα που για σήμερα είναι αυτός ανάμεσα σε ανάμεσα σε Καρλσρούη και Άουε).

Μόλις οι παίχτες τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, αναγράφοντας το ID του δελτίου τους.

Τέλος, τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να χάσουν, υπό μία σημαντική προϋπόθεση: να σκοράρει το πρώτο γκολ στο Μποταφόγκο-Αβαΐ είτε ο Ντιέγκο Σόουζα είτε ο Λοουρέντσο. Η προσφορά της Goalbet θα ενεργοποιηθεί πλήρως μόνο σε αυτή την περίπτωση και θα αποζημιώσει όσους έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα και έχουν χάσει.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Η αποζημίωση που θα εξασφαλίσουν όσοι καλύψουν με επιτυχία τις προϋποθέσεις της προσφοράς και χάσουν υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις θα έχει τη μορφή πριμ και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο (αλλά και για ανάληψη, αν καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet). Η αποζημίωση, τέλος, θα ισούται με την αξία του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία