Επιστροφή χρημάτων κάθε Κυριακή από τη Netbet

H  ιστοσελίδα στοιχήματος Netbet ανταμείβει τα μέλη της που στοιχηματίζουν καθημερινά, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να στοιχηματίσουν κάθε Κυριακή με χρήματα που δεν προέρχονται από το λογαριασμό τους, αλλά από τα ταμεία της εταιρείας. Τα χρήματα αυτά αποτελούν επιβράβευση για τις στοιχηματικές τους δραστηριότητες μέσα στην εβδομάδα και κάθε παίχτης μπορεί να κερδίσει έως και 100 ευρώ, λαμβάνοντας ως επιστροφή το 20% των χρημάτων που στοιχημάτισε μέσα στην εβδομάδα.

 

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της Netnet ανταμείβει τα μέλη που στοιχηματίζουν κάθε ημέρα της εβδομάδας, από Δευτέρα έως και Σάββατο. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα κάθε ημέρα της εβδομάδας θα μπορούν να διεκδικούν κάθε Κυριακή το 20% του ποσού που προκύπτει από τα έξι στοιχήματα μεγαλύτερης αξίας που έχουν τοποθετήσει, άσχετα από το αν έχουν κερδίσει ή όχι.

 

Βέβαια, προκειμένου να διεκδικήσουν την επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει τα έξι στοιχήματα να συνοδεύονται από απόδοση 1.45 και άνω. Επιπλέον, οι παίχτες θα πρέπει να στείλουν έως και τα ξημερώματα της Κυριακής ένα e-mail με τα έξι μεγαλύτερα στοιχήματά τους (ένα από κάθε ημέρα) στο epikoinwnia@netbet.com, με θέμα SUNDAY FREE.

 

Αν, για παράδειγμα, κάποιος παίχτης στοιχηματίσει 50 ευρώ τη Δευτέρα, 50 την Τρίτη, 50 την Τετάρτη, 50 την Πέμπτη, 50 την Παρασκευή και 50 το Σάββατο δικαιούται επιστροφή 60 ευρώ την Κυριακή, εφόσον στείλει το σχετικό e-mail. Τα χρήματα αυτά, θα πρέπει να τα διεκδικήσει έως τις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής και εντός των επόμενων ωρών θα πιστωθούν στο λογαριασμό του, ώστε να τα στοιχηματίσει στους Κυριακάτικους αγώνες. Επιπλέον, δεν είναι διαθέσιμα άμεσα προς ανάληψη. Εφόσον λογίζονται ως μπόνους, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν την αξία του μία φορά σε στοιχήματα της Netbet, σε σημεία με απόδοση 1.60 και άνω.

 

Τα μέλη της Netbet, λοιπόν, που παραμένουν δραστήρια ολόκληρη την εβδομάδα και ξοδεύουν αρκετά χρήματα στα στοιχήματά τους έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την επιστροφή κάποιων από αυτά, χάρη στη νέα προσφορά της ιστοσελίδας.

Η Netbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτος στην Ελλάδα και προσφέρει εκατοντάδες επολογές για στοιχήματα σε πάνω από 28 αθλήματα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Netbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία