Ανταμείβει τα παρολί στο Europa League η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο περιλαμβάνει τέσσερις αγώνες του Europa League και αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες για όσους θέλουν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet, μάλιστα, έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες του Europa League και να διεκδικήσουν, όχι μόνο τα κέρδη που μπορούν να αποφέρουν οι προβλέψεις τους, αλλά και μία συμφέρουσα ανταμοιβή.

Η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει για τα παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της, συμπεριλαμβάνοντας όλους τους σημερινούς αγώνες του Europa League (Άρσεναλ - Νάπολι, Βιγιαρεάλ - Βαλένθια, Μπενφίκα - Άιντραχτ και Σλάβια Πράγας - Τσέλσι), και υπόσχεται να τα ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς** της Novibet

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά**, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τεσσάρων σημείων, που να περιλαμβάνει προβλέψεις για όλους τους αποψινούς αγώνες του Europa League. Το παρολί αυτό μπορεί να τοποθετηθεί πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια των αγώνων και να αφορά σε οποιοδήποτε σημείο. Ωστόσο, θα πρέπει να έχει αξία 10 ευρώ και άνω και συνολική απόδοση τουλάχιστον 5.00.

Τέλος, όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς**, είτε κερδίσουν είτε χάσουν!

 

Η ανταμοιβή που μοιράζει η Novibet

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί θα είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο συγκεκριμένης αξίας. Η αξία του, όμως, θα εξαρτάται από την αξία του παρολί. Συγκεκριμένα, τα παρολί αξίας 10-24,99 ευρώ θα δικαιούνται ένα στοίχημα μικρής αξίας, τα παρολί αξίας 25-49,99 ευρώ ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και τα παρολί αξίας 50 ευρώ και άνω ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Καθένα από τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε γεγονός, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

Τέλος για σήμερα η Novibet έχει επιλέξει τον αγώνα Άρσεναλ-Νάπολι για την προσφορά** της 0% γκανιότας*. Όλες τις προσφορές** της Novibet μπορούν και οι Έλληνες να τις επωφεληθούν διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία