Μειωμένο ρίσκο στο Ρόμα-Μπολόνια από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Ένας από τους αγώνες που ξεχωρίζουν στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet είναι αυτός ανάμεσα σε Ρόμα και Μπολόνια, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, συμμετέχει σε μια νέα προσφορά της Goalbet, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκου στο ποδόσφαιρο.

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, συμπεριλάβουν το Ρόμα-Μπολόνια και χάσουν, αρκεί να επαληθευθεί ένα συγκεκριμένο σενάριο για το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην σημερινή προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα σε αγώνες ποδοσφαίρου, που θα αφορά σε προβλέψεις στο 1Χ2 και θα περιλαμβάνει και τον αγώνα ανάμεσα σε Ρόμα και Μπολόνια. Έπειτα, οι παίχτες θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας με e-mail το ID του δελτίου τους.

Για να ξεκινήσει, όμως, η Goalbet να αποζημιώνει τα χαμένα παρολί, θα πρέπει να καλυφθεί μία ακόμη προϋπόθεση, που σχετίζεται με το πρώτο γκολ του Ρόμα-Μπολόνια. Συγκεκριμένα, η προσφορά θα ενεργοποιηθεί πλήρως μόνον αν σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης είτε ο Έντιν Τζέκο είτε ο Φεντερίκο Σανταντέρ.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η εταιρία στοιχημάτων Goalbet θα αναλάβει να αποζημιώσει όσα παρολί καλύπτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και έχουν χάσει. Οι παίχτες που τοποθέτησαν τα κατάλληλα παρολί θα δικαιούνται μια αποζημίωση ύψους 100%, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Η εν λόγω αποζημίωση θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά θα πρέπει να τζιραριστεί η αξία της, προκειμένου να γίνει διαθέσιμη για ανάληψη.

Για σήμερα η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, έχει επιλέξει τον αγώνα Τσέλσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του FA Cup για την προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία