Δωρεάν στοιχήματα στο Copa America από τη Novibet

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet γιορτάζει την έναρξη του Copa America, αλλά και τα 100 χρόνια της διοργάνωσης και, όχι μόνο καλύπτει όλους τους αγώνες της διοργάνωσης, με ένα πλήθος στοιχηματικών αγορών που υπόσχονται μικρότερα ή μεγαλύτερη κέρδη στα μέλη της, αλλά και ανακοίνωσε μια ειδική προσφορά** για όσους σκοπεύουν να τοποθετήσουν ένα μακροχρόνιο στοίχημα σε αυτό.

 

Πρόκειται για μια σειρά δωρεάν στοιχημάτων που μπορούν να κερδίσουν όσοι στοιχηματίσουν στην κατηγορία των μακροχρόνιων στοιχημάτων, στην αγορά του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης. Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα κερδίζουν ένα δωρεάν στοίχημα 5 ευρώ για κάθε γκολ που θα σκοράρει ο παίχτης της επιλογής τους.

 

Αναλυτικότερα, για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά**, τα μέλη της Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στην αγορά του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης, αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ. Με τον τρόπο αυτό, θα δικαιούνται να διεκδικήσουν ένα μπόνους 5 ευρώ για κάθε γκολ που σκοράρει ο ποδοσφαιριστής της επιλογής τους.

 

Κάθε παίχτης, όμως, μπορεί να κερδίζει έως και ένα δωρεάν στοίχημα ανά αγώνα, ανεξάρτητα από τα γκολ που θα σκοράρει ο ποδοσφαιριστής της επιλογής του. Επιπλέον, αυτογκόλ και γκολ που σημειώνονται στη διαδικασία των πέναλτι δε συμμετέχουν στην προσφορά**.

 

Για να λάβει κάθε παίχτης το δωρεάν στοίχημα που δικαιούται, θα πρέπει μετά το τέλος του αγώνα να στείλει ένα e-mail στο support@novibet.com με τίτλο "Copa America Scorer". Το δωρεάν στοίχημα θα πιστωθεί στον λογαριασμό του εντός 24 ωρών.

 

Στην προσφορά** της Novibet κάθε παίχτης μπορεί να συμμετάσχει με μία μόνο επιλογή και ένα στοίχημα, έως και στις 15 Ιουνίου. Και, εφόσον ο ποδοσφαιριστής που επέλεξε σκοράρει συχνά, θα κερδίζει τα δωρεάν στοιχήματα των 5 ευρώ που θα του επιτρέπουν να στοιχηματίζει στους υπόλοιπους αγώνες του Copa America χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Τέλος την προσφορά** της Novibet μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες παίκτες καθώς η εταιρία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας από 2012.


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία