Μειωμένο ρίσκο στα παρολί της Primera Division υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Μία από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις που θα απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες όλες τις εταιρίες στοιχημάτων είναι η Primera Division, στο πλαίσιο της οποίας οι ισπανικές ομάδες θα προσφέρουν θέαμα και στοιχηματικές ευκαιρίες. Τα μέλη της Goalbet που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες της διοργάνωσης, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη σε μια νέα προσφορά.

Η προσφορά αυτή υπόσχεται να αποζημιώσει όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Έτσι, το ρίσκο στοιχηματισμού μειώνεται αποτελεσματικά για όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά τις επόμενες ημέρες.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά

Η κύρια υποχρέωση όσων θέλουν να τοποθετήσουν παρολί μειωμένο ρίσκου στους επερχόμενους αγώνες της Primera Division είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τουλάχιστον 4 αγώνες από το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, με κάθε σημείο να αφορά στο pre-game, αλλά και στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρούνται, όμως, οι αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα). Η αξία των στοιχημάτων και η απόδοση που θα τα συνοδεύει δε θα έχει σημασία για την προσφορά.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, τέλος, θα πρέπει να ενημερώσουν την εταιρία στοιχημάτων Goalbet, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους. Έτσι, θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά και θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Τα παρολί που θα πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα ισούται με την αξία του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο, αλλά θα απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία