Επιστρέφει τα χαμένα στο γκολφ η Betbright

Οι λάτρεις του γκολφ παρακολουθούν με ενδιαφέρον αυτές τις ημέρες δύο τουρνουά: το Valero Texas Open και το Shenzhen International Golf Tournaments, τα οποία διεξάγονται στα πλαίσια του PGA και του European Tour αντίστοιχα. Οι παίχτες του στοιχήματος, μάλιστα, που διατηρούν λογαριασμό στην Betbright έχουν τη δυνατότητα, όχι μόνο να στοιχηματίσουν στους νικητές των δύο τουρνουά, αλλά και να το κάνουν με μηδενικό ή μειωμένο ρίσκο!

 

Η Betbright, άλλωστε, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που σκοπεύουν να τοποθετήσουν μακροπρόθεσμα στοιχήματα στα δύο τουρνουά. Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χαμένων χρημάτων, η οποία κυμαίνεται από το 50% έως και το 100%.

 

Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες τοποθετήσουν ένα μακροπρόθεσμο στοίχημα, προβλέποντας το νικητή του Valero Texas Open ή του Shenzhen International Golf Tournaments, και χάσουν θα δικαιούνται μια επιστροφή χρημάτων. Αν ο παίχτης της επιλογής τους τερματίσει όχι πρώτος, αλλά δεύτερος, το ποσό της επιστροφής θα φτάσει το 100%. Αν, αντίθετα, ο παίχτης της επιλογής τους δεν καταφέρει να προκριθεί στην τελική κατάταξη, το ποσό της επιστροφής θα φτάσει το 50%. Και στις δύο περιπτώσεις, το μέγιστο ποσό που μπορεί να επιστραφεί δε μπορεί να ξεπερνά τα 20 ευρώ.

 

Στη συγκεκριμένη προσφορά, τέλος, συμμετέχουν αποκλειστικά τα μονά στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του νικητή του τουρνουά, καθώς και τα each way – αλλά μόνον το κομμάτι που αφορά στην πρώτη θέση. Κάθε παίχτης, τέλος, μπορεί να συμμετάσχει στην προσφορά με ένα μόνο στοίχημα.

Και τον προηγούμενο μήνα στα τουρνουά Valspar Championship και True Thailand Classic η Betbright επέστρεψε τα χαμένα χρήματα ατα μέλη της σε όσους στοιχημάτιζαν μακροπρόθεσμα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία