Προσφορές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στην Sportingbet

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της σημερινής ημέρας δεν περιλαμβάνει μόνον ποδοσφαιρικούς αγώνες κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων (όπως η γαλλική Ligue 1), αλλά και αγώνες μπάσκετ. Άλλωστε, το EuroCup βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι λάτρεις του αθλήματος έχουν στη διάθεσή τους αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού.

 

Τα μέλη της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Sportingbet, πάντως, έχουν σήμερα την ευκαιρία να στοιχηματίσουν είτε στο ποδόσφαιρο είτε στο μπάσκετ και να εκμεταλλευτούν μια αντίστοιχη προσφορά. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, επιφυλάσσει δύο τέτοιες απόψε στα μέλη της.

 

Η πρώτη από αυτές αφορά στο ποδόσφαιρο και στον αγώνα ανάμεσα σε Ναντ και Λυών, για τη Ligue 1. Σε αυτόν τον αγώνα, οι παίχτες μπορούν να προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη τους, τοποθετώντας τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα. Στην προσφορά αυτή, μάλιστα, συμμετέχουν και τα παρολί, αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Η δεύτερη προσφορά αφορά στον αγώνα της Νίνζι με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο του EuroCup στο μπάσκετ. Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφή χαμένων χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Για να είναι σε θέση, όμως, οι παίχτες να διεκδικήσουν την επιστροφή, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο της Sportingbet που θέλει τον Μαυροκεφαλίδη της ΑΕΚ να πετυχαίνει τουλάχιστον 20 πόντους στον αγώνα.

 

Αν επαληθευθεί το σενάριο, η Sportingbet θα προχωρήσει στην επιστροφή των χρημάτων που έχασαν όσοι στοιχημάτισαν λάθος σε επιλεγμένες αγορές. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι αυτές του χάντικαπ αγώνα, χάντικαπ ημιχρόνου και χάντικαπ πρώτου δεκαλέπτου και αφορούν αποκλειστικά σε στοιχήματα που τοποθετήθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες από τις δύο προσφορές της Sportingbet, τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα, με τη μορφή μπόνους. Αυτό σημαίνει πως δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως είναι απαραίτητο το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Η Sportingbet ανήκει στις στοιχηματικές εταιρίες που εκτός από ποικιλία στοιχημάτων προσφέρει και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών όπως live καζίνο,πόκερ αλλά και ξεχωριστή ενότητα παιχνιδιών με πολλές επιλογές.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία