Ανταμοιβές στα virtual sports μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η Novibet, ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και σήμερα ανακοίνωσε μία νέα προσφορά** για τα μέλη της που τοποθετούν στοιχήματα, αλλά η συγκεκριμένη δεν αφορά στους πραγματικούς αγώνες των αθλημάτων που διεξάγονται σήμερα. Αντίθετα, αφορά σε αγώνες των virtual sports, στους οποίους οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν και να διεκδικούν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια γενναιόδωρη ανταμοιβή.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά** της Novibet καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε οποιοδήποτε από τα virtual sports (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και ιπποδρομίες) και να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ανάλογης της συνολικής αξίας των στοιχημάτων που θα έχουν τοποθετήσει.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν την ανταμοιβή

Η σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet έχει ήδη ξεκινήσει και αφορά στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σήμερα τα μέλη της στα virtual sports. Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους σε αυτή, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν 4 μονά στοιχήματα στα virtual sports της επιλογής τους, επιλέγοντας οποιαδήποτε αγορά. Τα στοιχήματά τους, όμως, θα πρέπει να έχουν συνολική αξία τουλάχιστον 20 ευρώ, ενώ παράλληλα θα πρέπει να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω το καθένα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα καλύψουν τους όρους της σημερινής προσφοράς**, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Άλλωστε, το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματά τους δεν έχει καμία απολύτως σημασία για το αν θα λάβουν την ανταμοιβή της προσφοράς**.

 

Η ανταμοιβή για τους νικητές της προσφοράς**

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όλοι όσοι καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα έχει συγκεκριμένη αξία, η οποία θα εξαρτάται και από τη συνολική αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στα virtual sports. Συγκεκριμένα, στοιχήματα συνολικής αξίας 20-49,99 ευρώ θα αποφέρουν ανταμοιβή μικρής αξίας, στοιχήματα 50-99,99 ευρώ ανταμοιβή μεσαίας αξίας και στοιχήματα 100 ευρώ και άνω ανταμοιβή μεγάλης αξίας.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία