Δύο προσφορές για το Βραζιλία-Κολομβία από την Sportingbet

Η Βραζιλία και η Κολομβία τίθενται απόψε αντιμέτωπες στις 03:00, στον αγώνα που ξεχωρίζει στο αποψινό πρόγραμμα του Copa America, και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα αυτό μέσω της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet μπορούν να επωφεληθούν δύο προσφορών, οι οποίες υπόσχονται να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων τους, είτε με επιπλέον κέρδη είτε με μειωμένο ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet υπόσχεται ένα bonus 5%, το οποίο θα προστεθεί στα κέρδη όσων στοιχηματίσουν με επιτυχία, και μια επιστροφή χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ, την οποία θα δικαιούνται όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές και προβλέψουν λάθος.

 

Η πρώτη προσφορά της Sportingbet για το Βραζιλία-Κολομβία υπόσχεται ένα bonus 5% σε κάθε παίχτη που θα τοποθετήσει τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα που κλείνουν πριν την έναρξή του. Κοινώς, το bonus αυτό θα προστεθεί στα κέρδη των παιχτών που θα στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα (και όχι κατά τη διάρκειά του) και κερδίσουν. Οι παίχτες, μάλιστα, μπορούν να στοιχηματίσουν στην αγορά της επιλογής τους και να τοποθετήσουν ακόμη και κάποιο παρολί. Σε μια τέτοια περίπτωση, όμως, θα πρέπει όλα τα σημεία του να αφορούν σε αγώνες που διευθετούνται την ίδια ημέρα.

 

Η δεύτερη προσφορά, από την άλλη, υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν όσοι προβλέψουν λάθος σε επιλεγμένες αγορές. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι αυτές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ και η επιστροφή αφορά αποκλειστικά σε στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σε αυτές πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Προκειμένου να διεκδικήσουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα, έως και το ποσό των 100 ευρώ, όμως, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο Βραζιλία-Κολομβία, θα πρέπει να ελπίζουν σε επαλήθευση του σεναρίου που ανακοίνωσε η Sportingbet: να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Ρανταμέλ Φαλκάο της Κολομβίας. Σε διαφορετική περίπτωση, δε θα υπάρξει επιστροφή.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν τα μέλη της Sportingbet, τέλος, είτε από το bonus είτε από την επιστροφή, θα έχουν τη μορφή bonus και θα πρέπει να τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα απόδοσης 1.50 και άνω, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και προσφέρει στοιχήματα σε πάρα πολλά αθλήματα όπως :ποδόσφαιρο,μπάσκετ,χάντμπολ,σνούκερ,κρίκετ.γκολφ και άλλα!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία