Ανταμείβει τα στοιχήματα μέσω κινητού η στοιχηματική εταιρεία Mybet

Η στοιχηματική εταιρεία Mybet προσφέρει πολλές επιλογές στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο. Τα μέλη της, άλλωστε, μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα διαφόρων ειδών σε διαφορετικές διοργανώσεις και αγώνες, είτε μέσω του υπολογιστή είτε μέσω του κινητού τους. Και όσοι χρησιμοποιούν το δεύτερο μπορούν σήμερα να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά και να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή.

Η σημερινή προσφορά της Mybet υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα μέσω του κινητού τους στους αγώνες ποδοσφαίρου της ημέρας. Και όσοι καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη.

 

Μεγαλύτερη αξία για τα στοιχήματα μέσω κινητού

Αυτό που κάνει, λοιπόν, η σημερινή προσφορά της Mybet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της χώρας μας, είναι να ανταμείβει όσους στοιχηματίσουν μέσω του κινητού τους. Πρώτα απ’ όλα, οι παίχτες θα πρέπει να εγγραφούν στην προσφορά, έως απόψε στις 00:59 τα μεσάνυχτα. Έπειτα, θα πρέπει να πιάσουν το κινητό τους και να ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν, σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς.

Τα στοιχήματα που θα πρέπει να τοποθετήσουν θα πρέπει να έχουν συνολική αξία 50 ευρώ και να αφορούν σε σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Επιπλέον, μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά. Ωστόσο, κάθε στοίχημα θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω. Τέλος, δεν έχει σημασία αν θα πρόκειται για κερδισμένα ή χαμένα στοιχήματα, αφού και τα δύο μπορούν να αποφέρουν στους παίχτες την ανταμοιβή της προσφοράς.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο για όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά

Η ανταμοιβή που υπόσχεται να μοιράσει η προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα από το κινητό τους είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα έχει αξία ίση με το 20% της συνολικής αξίας των ποσών που στοιχημάτισαν μέσω κινητού, έως ένα συγκεκριμένο όριο. Επιπλέον, θα έχει ισχύ τριών ημερών, προκειμένου να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός και να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία